|

PUBG Mobile en iyi mobil oyun ödülünü aldı

Bilgisayar ve konsol dünyasından sonra mobil platformların da en popüler oyunları arasında yer alan PUBG ödüllere doymuyor. Dişli rakipleri Fortnite ve Pokemon Quest gibi adaylara karşı yarışan PUBG Mobile, yılın en iyi mobil oyun ödülünü aldı.

Yeni Şafak
16:28 - 17/11/2018 Cumartesi
Güncelleme: 16:31 - 17/11/2018 Cumartesi
PUBG Mobile oyunu 100 milyon defa indirildi ve anlık 20 milyon kişi tarafından oynanabiliyor.
PUBG Mobile oyunu 100 milyon defa indirildi ve anlık 20 milyon kişi tarafından oynanabiliyor.

PUBG Mobile’in yapımcı firması Tencent Games, 2018 Golden Joystick ödüllerinde Yılın En iyi Mobil Oyunu ödülünü aldıklarını açıkladı. Firmanın genel müdürü Vincent Wang, “PUBG Mobile, 2018 Golden Joystick ödüllerine aday gösterildiğinde ekibimiz çok heyecanlanmıştı. Hayranların oyuna olan tepkisi ve enerjisi bizi oyuna daha fazla odaklanmamız için teşvik ve yeni şeyler için çalışmamızı sağladı. PUBG Mobile için heyecan verici yenilikler ve güncellemeler geliyor” dedi.



  • Android ve iOS cihazlar için yayınlanalı daha bir yıl olmadığı düşünlürse Tencent Games’in bu başarısı bir takdiri hak ediyor. Oyun Çin, Kore ve Japonya dışında dünya genelinde 100 milyon indirilme ve 20 milyon anlık oyuncu sayılarını buldu.

Son çıkan 0.9.5 güncellemesi ile birlikte günlük ve haftalık görevlerinizi yapabilir, puanlar kazanıp sıralamanızı artırabilirsiniz. Yeni karakter yüzleri, saç stilleri, silahlar ve birçok ögeyi açabilirsiniz. Şu an süren 4.sezonun bitiş tarihi ise 18 Kasım.

#Pubg
#Pubg Mobile
#oyun
#game
#mobil
5 yıl önce