|

Popüler oyuna Türkçe dil desteği

Crytek’in erken erişimdeki ses getiren yeni oyunu Hunt: Showdown 2.2 güncellemesi ile birlikte; yeni silahlar, oyun içi geliştirmeler ve Türkçe dil desteği oyuncular ile buluşuyor.

Yeni Şafak
09:43 - 7/08/2018 Salı
Güncelleme: 10:31 - 7/08/2018 Salı
IHA
Hunt:Showdown oyunundan bir kare.
Hunt:Showdown oyunundan bir kare.

Crytek’in erken erişimdeki ses getiren yeni oyunu Hunt: Showdown için yeni bir güncelleme yayınlandı. 2.2 güncellemesi ile birlikte birçok yeni içerik, yeni silah, ekipman ve geliştirmeler oyuna eklendi.

Steam koleksiyon kartlarının ve yeni bir raporlama sisteminin eklendiği güncelleme ile oyuna gelen en önemli yenilik ise resmi Türkçe dil desteği oldu.


  • Güncelleme ile eklenen yeni silah ve ekipmanların yanında Hunt: Showdown sahiplerinin Steam hesaplarını daha fazla kişiselleştirebilmesi için oyuna 6 adet Steam koleksiyon kartı eklendi.

Ayrıca, yeni raporlama sistemi ile oyuncular hile yaptıklarından şüphelendikleri kişileri raporlayabilecek. Oyun hakkındaki en güncel haberleri, içerikleri, etkinlikleri, ödüllü yarışmaları ve sadece oyunculara özel sürprizleri Hunt: Showdown’ın Türkiye resmi Facebook sayfasından takip edebilirsiniz.

#oyun
#hunt showdown
#crytek
6 yıl önce