|

PlayStation 4 5 yaşında

Dünya çapında büyük başarı elde eden Sony PlayStation 4, beşinci yılını kutluyor. Kullanıcılarına sunduğu efsane kontrol mimarisi, keyifli aksesuarlar ve harika oyunlar ile Sony PS4'ü tarihin en başarılı konsollarından biri haline getirdi.

Yeni Şafak
17:07 - 18/11/2018 Pazar
Güncelleme: 17:14 - 18/11/2018 Pazar
Diğer
Sony, tüm dünyada 86 milyondan fazla PS4 konsol sattı.
Sony, tüm dünyada 86 milyondan fazla PS4 konsol sattı.

Sony, oyun dünyasında çığır açacak efsanevi konsolunu, 5 yıl önce piyasaya sürdü. Sony PS4, uzun zamandır Xbox One model ailesinin en büyük rakibi konumunda bulunuyor.

Chip’in haberine göre beş yıl önce bugünlerde, Kuzey Amerika'daki oyun tutkunları GameStops'ların ve Best Buy gibi mağazalarının önünde nöbet tutuyordu. Japonya ve Avrupa'da da durum farklı değildi. O zamandan beri konsol iki kez revize edildi: Daha ince bir Sony PS4 ve 4K desteği, üstün sanal gerçek mimarisi ve güçlü donanımı ile tanınan Sony PS4 Pro...


Konsolun beşinci doğum günü kutlanırken; Sony, 23 farklı tasarımcıya "konsolun iyi oyunlarının hangileri" olduğunu sordu. Soruya tahmin edilebilir yanıtlar geldi: Last of Us serisi, God of War, Uncharted 4 ve Resident Evil 7, tasarımcıların en beğendiği oyunlardı.

Sony, tüm dünyada 86 milyondan fazla PS4 konsol sattı. Kullanıcılarına sunduğu efsane kontrol mimarisi, keyifli aksesuarlar ve harika oyunlar ile Sony PS4'ü tarihin en başarılı konsollarından biri haline getirdi.

#Sony
#​PlayStation 4
#4K
#Oyun konsolu
5 yıl önce