|

Personel aramaya başladı: İki ilde mağaza açacak

Çinli teknoloji devi Huawei’den yeni bir Türkiye hamlesi daha geliyor. Henüz bir resmi açıklama yapılmamasına rağmen Huawei mağazaları için mağaza müdürü arayan firma, iki ilde mağaza açacağının sinyallerini verdi.

Yeni Şafak
14:04 - 10/10/2018 Çarşamba
Güncelleme: 14:05 - 10/10/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Huawei İstanbul ve İzmir illeri için mağaza müdürleri arıyor.
Huawei İstanbul ve İzmir illeri için mağaza müdürleri arıyor.

Yakaladığı satış balarısı ile dünyanın en önemli teknoloji devlerinden biri olan Apple’ı geride bırakan Huawei, Türkiye pazarında da aynı başarıyı göstererek 2. sıraya yerleşmeyi başardı. Söz konusu bu başarıyı göz ardı etmeyen Çinli teknoloji devi, iki farklı ilde açmayı planladığı yeni mağazaları ile Türkiye hamlesini genişletmeyi planlıyor.

Firma Türkiye’de açmayı planladığı yeni mağazalar ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı. Lakin LinkedIn üzerinde İstanbul ve İzmir için açılacak mağazalara müdür arayışı firmanın tüm niyetini gözler önüne seriyor.


Türkiye’de başlangıç olarak iki adet ili işaret eden firmanın ulaşımı en kolay mağazaları tercih etmesi bekleniyor. Türkiye’de kullanıma uygun tüm ürünlerini açacağı mağazalarında sergilemeyi ve satışa sunmayı planlayan Huawei’in, yakın zamanda resmi olarak Türkiye’de açmayı planladığı mağazaların duyurusunu yapacağı düşünülüyor.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz ay yine Çinli teknoloji devi Xiaomi, İstanbul'da bulunan Vadiİstanbul AVM'de ilk mağazasını açmıştı. Açılışa özel büyük ilgi gören mağazanın önünde kuyruklar oluştu. Çinli teknoloji devi Huawei’in de Türkiye mağazasını açtığında aynı manzara ile karşılaşması bekleniyor.

#Huawei
#Huawei Türkiye
#Mağaza
#LinkedIn
6 yıl önce