|

Oyun severler hazır olun Asus ROG geliyor

Son çıkardığı Zenfone 5 modeliyle adından sıkça söz ettiren Asus, yakın zamanda oyun severler için güçlü donanıma sahip ROG isimli akıllı telefonunu duyurması bekleniyor.

Yeni Şafak
09:58 - 13/05/2018 Pazar
Güncelleme: 10:12 - 13/05/2018 Pazar
Yeni Şafak
Asus ROG aşırı ısınmalara karşı sıvı soğutmalı sistemle desteklenecek.
Asus ROG aşırı ısınmalara karşı sıvı soğutmalı sistemle desteklenecek.

Tayvan merkezli Asus, halihazırda ürettiği ROG serisi oyun bilgisayarlarını telefona taşımaya hazırlanıyor. Razer Phone ve Xiaomi Black Shark modellerine rakip olacak Asus ROG, güçlü donanımıyla dikkat çekiyor. Gücünü Snapdragon 845 işlemcisinden alması beklenen telefona 8 GB RAM eşlik edecek.

144Hz ekran

Asus ROG 144Hz bir ekranla gelmesi bekleniyor. Bu; ekranın saniyede 144 kere yenilenmesi anlamına geliyor. Aslında standart akıllı telefonlarda hiçte alışık olmadığımız bir ekran teknolojisi.

Bu sayede güçlü oyunlar oynandığı zaman hareketli görüntülerdeki kırılmalar ve bulanıklaşmanın önüne geçilmiş olacak. Şu an için rakibi Razer Phone 120Hz ekranıyla, oyun severlerin ilgi odağı olmuş durumda. Fakat bir diğer rakibi Xiaomi Black Shark’ta ne yazık ki 120Hz ekran yok.

Asus ROG hakkında şu an için kesinleşen çok fazla bilgi yok fakat, cihazın gelişmiş bir kameraya ve en az 4000 mAh pile sahip olması düşünülüyor.

#Asus ROG
#Asus
#oyun telefonu
6 yıl önce