|

Oyun canavarı Razer akıllı telefon pazarına giriyor

Bilgisayar oyunu denince ilk akla gelen marka olan Razer, mobil oyuncuları ekosistemine dahil etmek için akıllı telefon pazarına gireceğini açıklamıştı. Oyun dünyasının en beğenilen markasının yeni akıllı telefonu hakkında ilk sinyaller ortaya çıkmaya başladı.

Yeni Şafak
09:58 - 12/10/2017 Perşembe
Güncelleme: 10:04 - 12/10/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Razer'ın kendi sayfasında tanıtım tarihini paylaştığı görsel.
Razer'ın kendi sayfasında tanıtım tarihini paylaştığı görsel.

Razer, ürettiği donanımlar ve bilgisayarlar ile oyun dünyasında oldukça popüler bir marka haline geldi. Bu pazarda kendisini kanıtlayan marka şimdi de mobil oyunculara ulaşmayı hedefliyor.

Firmanın sayfasında 1 Kasım’ı bekleyin yazısı ve elinde akıllı telefon olan birisinin fotoğrafı var. Buradan anlaşılacağı üzere Razer yeni akıllı telefonunu 1 Kasım tarihinde düzenleyeceği bir etkinlik ile tanıtacak.

Razer akıllı telefon işine girebilmek için Robin modeliyle beğeni toplayan Nextbit firmasını satın almıştı. Bu sayede ünlü oyun aksesuarları ve oyun bilgisayarları üreten firmanın akıllı telefon pazarına gireceği yönünde söylentiler olmuştu.


Razer CEO’su Min-Liang Tan, birkaç hafta önce firmasının 2017 bitmeden bir akıllı telefon tanıtacağını söylemişti. Bu modelin mobil oyunlar için tasarlanacağı bir sürpriz değil. Ancak cihazın teknik detayları hakkında kimsenin bir bilgisi yok. Geçtiğimiz hafta firmanın mobil departman başkanı Tom Moss, beklenen akıllı telefonun bir prototipini cebinde gösterdi.

Tanıtım tarihinin kesinleşmesi ile Razer’ın yeni oyuncağı için geri sayım başlamış oldu. Sizce Razer, masaüstü oyuncu ekipmanlarındaki kalitesini akıllı telefonda yakalayabilir mi?

#Razer
#Oyun Bilgisayarı
#Akıllı telefon
7 yıl önce