|

Limuzin Tesla Model S açık arttırmayla satışa çıktı

Tesla’nın patronu Elon Musk’ın bile daha önce görmedği bir Tesla Model S eBay’de satışa sunuldu. Limuzine dönüştürülen otomobil açık arttırmaya piyasa değerinin altında bir fiyattan çıktı.

Yeni Şafak
15:19 - 22/12/2017 Cuma
Güncelleme: 15:23 - 22/12/2017 Cuma
Diğer
Tesla Model S'in limuzin versiyonu bir modifiye firması tarafından yapılarak açık arttırmaya çıkarıldı.
Tesla Model S'in limuzin versiyonu bir modifiye firması tarafından yapılarak açık arttırmaya çıkarıldı.

Elektrikli otomobil piyasasının lokomotifi olan Tesla, modifiye edilerek limuzine dönüştürüldü. Elon Musk’ın bile daha önce görmediği bir Model S eBay’de satışa çıkarıldı. Kaliforniya’da ortaya çıkan limuzin Model S, 3 günlük açık arttırmayla satılacak. Aracın satışa çıktığı fiyat piyasa fiyatının biraz altında ancak açık arttırma sonuna doğru fiyat çok daha yükselecek gibi görünüyor.


Tesla Model S’in sıfır kilometre fiyatı 75-135 bin dolar arasında değişiyor. Limuzine çevrilen otomobilin fiyatı ise şu anda 80.400 dolar olarak belirtilmiş. Modifiye işlemine sokulan araç 2015 model ve sadece 220 km yaptığı söyleniyor. Aracı satın alacak kişi dünyada bir ilk olan limuzin Model S’e sahip olacak.


Otomobilin limuzin şekline dönüştürülmesi için hangi işlemlerden geçtiği tam olarak belirtilmemiş. Araç işlemden geçtiği için garanti kapsamından da çıkmış durumda. Tahmini olarak 2 adet Tesla Model S’in birleşimi ile bu hale getirildi. Bu işlemin modifiye garajının bir reklam kampanyası olduğu düşünülüyor.



#Tesla
#Model S
#Limuzin
6 yıl önce