|

LG V30'un tanıtım görselleri ortaya çıktı

Güney Koreli teknoloji devi LG’nin 31 Ağustos da tanıtacağı LG V30’un lansman görselleri ortaya çıktı. Yayınlanan görsellere bakıldığında LG, yeni amiral gemisinde tasarım anlamında önemli gelişmelere imza attığı görülüyor.

Yeni Şafak
16:02 - 8/08/2017 Salı
Güncelleme: 16:49 - 8/08/2017 Salı
Yeni Şafak
Güney Koreli teknoloji devi LG'nin yeni amiral gemisi LG V30'un basın görselleri sızdırıldı.
Güney Koreli teknoloji devi LG'nin yeni amiral gemisi LG V30'un basın görselleri sızdırıldı.

Son dönemlerde eski şaşalı dönemlerinin gerisinde kalan Güney Koreli teknoloji devi LG, 31 Ağustos da tanıtımını gerçekleştireceği yeni akıllı telefonu LG V30 için son hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyor. Piyasada eski satış rakamlarını yakalamaya çalın şirket, cihazlarında ekran, kamera ve ses konusunda rakiplerine nazaran ön plana çıkmaya çalışıyor.

LG V10 modeli ile birlikte söz konusu özelliklere ciddi yatırımlar yapan firma, yine de beklediği hareketliği yakalamayı başaramadı. Lakin yeni tanıtımına hazırlandığı V30 ile birlikte firma zincirlerini kırmaya hazırlanıyor.


Geçtiğimiz günlerde ise yeni cihazının tanıtım filmini çeken teknoloji devinin tanıtım filmi HitRecord sitesinde ortaya çıktı. Sızdırılan bilgiye göre cihaz kenarlardan hafif kavisli FullVision bir ekrana (P-OLED) ile geliyor. Ayrıca cihazın arkasında çift kamera lensi, bir lazer sensörü ve parmak izi tarayıcısı yer alıyor.


Buna ek olarak farklı renk seçenekleri ile kullanıcılarının karşısın çıkmaya hazırlanan LG V30’un ön paneli siyah renkte olacak. LG’nin amiral gemilerinde yer alan geniş açılı fotoğraf çekme özelliği, sızdırılan görsellere bakıldığında V30 da bulunacağı anlaşılıyor. 31 Ağustos tarihinde Berlin’de tanıtılması beklenen cihazın ayrıntılı ve kesin bilgileri ise lansman sonrası ortaya çıkacak.



#LG
#V30
#HitRecord
7 yıl önce