|

Lada sedan aracı ile arazi araçlarına kafa tutuyor

Rus otomotiv üreticisi Lada, sedan ve cross modellerini birleştirerek yepyeni bir model ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sedan kasası ile arazi araçlarına taş çıkaran bu Vesta Cross Sedan, gücü ve sağlamlığı ile de hayranlarını etkilemeyi başarıyor.

Yeni Şafak
15:38 - 20/04/2018 Cuma
Yeni Şafak
Performansı ile SUV modellerini dahi geride bırakıyor.
Performansı ile SUV modellerini dahi geride bırakıyor.

Rus otomotiv üreticilerinden biri olan Lada çok farklı bir modelle kullanıcılarının karşına çıkmaya hazırlanıyor. Halihazırda sedan, station wagon ve station wagon cross olmak üzere üç faklı model ile hayranlarının karşısına çıkan otomotiv üreticisi, şimdi de cross sedan modeli ile herkesi şaşırtmaya hazırlanıyor.


Lada’nın piyasa sürmek için heyecanlandığı Vesta Cross Sedan modelinin en iddialı oldu yanı yerden yüksekliği olarak görülüyor. Hem sedan hem de Cross özelliklerini bir arada buluşturan yeni araç sedan kasası ile arazi araçlarına adeta kafa tutuyor. Yerden tam 203 milimetre yüksekliğe sahip Lada Vesta Cross Sedan, SUV modellerini dahi geride bırakırken süspansiyon bakımdan kullanıcılarını mutlu etmeyi hedefliyor. Aracın ön, arka ve yan tamponları ise tasarım anlamında bir arazi aracının tüm gerektirdiklerini yerine getirebiliyor.


Elektronik klima, ısıtmalı ön koltuklar, elektrikli cam ve multimedya ekran gibi birçok donanım aracın araca opsiyon olarak eklenebileceği tahmin ediliyor. Ayrıca henüz fiyatı hakkında da bir açıklama bulunmayan aracın Rusya dışına satılması da şimdi pek olası görülmüyor.


#Lada
#Vesta Cross Sedan
#Arazi aracı
6 yıl önce