|

Karşınızda yeni Gmail

Google’ın 2004 yılında kullanıcıların hizmetine sunduğu e-posta servisi Gmail, tasarım değişikliğine gideceği haberini dün sizlerle paylaşmıştık. Yeni tasarımı ve özelliklerine dair detaylar belli olmaya başladı.

Yeni Şafak
13:56 - 13/04/2018 Cuma
Güncelleme: 14:17 - 13/04/2018 Cuma
Yeni Şafak
Yenilenen tasarımı ve özellikleriyle işte yeni Gmail
Yenilenen tasarımı ve özellikleriyle işte yeni Gmail

Arama motoru devi Google, bundan tam 14 yıl önce e-posta servisi olan Gmail’i kullanıcıların hizmetine sunmuştu. Akıllı telefon kullanımlarının artmasıyla beraber ihtiyaç haline gelen Gmail, küçük yenilikler dışında pek fazla değişikliğe gitmiyordu. Çağa ayak uydurmak adına, yeni özellikler ve tasarım değişikliğine gidecek olan Google, yenilikleri yakın zamanda kullanıcılarla buluşturacak.


TechCrunch’un haberine göre yeni tasarım, Android kullanıcılarının yakından bildiği buton şekilleri ve ikonlarına benzer olacak. Bu sayede daha basit bir kullanıcı deneyimi amaçlanıyor.



Ayrıca yeni tasarıma ek olarak e-posta erteleme ve akıllı yanıtlama özelliğiyle, gelen mailleri erteleyerek daha sonra tekrar okumak mümkün olacak ve hazır cevaplar sayesinde ise maillere otomatik yanıtlar verebileceğiz.

#Google
#Gmail
#Yeni tasarım
6 yıl önce