|

Kargo aracından 300 iPhone X çalındı

Apple’ın heyecanla beklenen yeni amiral gemisi iPhone X bugün dünya çapında satışa sunuldu. Bunu fırsat bilen hırsızlar mağazaya doğru giden bir kargo aracını soyarak içinden 300’e yakın iPhone X’i çaldı.

Yeni Şafak
15:23 - 3/11/2017 Cuma
Güncelleme: 15:53 - 3/11/2017 Cuma
Yeni Şafak
iPhone X bugün satışa sunuldu.
iPhone X bugün satışa sunuldu.

Bugün satışa sunulan iPhone X, teknoloji meraklıları için günün en önemli konusu haline geldi. Dünyanın dört bir yanında Apple mağazalarının etrafında kuyruklar oluştu. Sosyal medyada ise iPhone X’i satın alanlar hemen fotoğraflarını paylaşmaya başladı.

Amerika’da bu gündemi takip eden hırsızlar iPhone X yüklü bir kargo aracını hedef aldı. Yerel yetkililerin açıkladığı rakama göre 300 adet cihaz kamyondan çalındı. Toplam zararın 300 bin dolardan fazla olduğu söyleniyor.



ABD’nin San Fransisco eyaletindeki Apple Store’a doğru yola çıkan araç 3 kişi tarafından soyulmuş. Yerel polis yetkilileri araçtaki telefonların tamamının seri numaralarının kayıtlı olduğunu bu nedenle kullanıldığı anda tespit edileceğini açıkladı. Yetkililer, hırsızların yakalanamadığını ve araştırmalarının devam ettiğini belirtti.

#iPhone X
#Apple
#Hırsızlık
6 yıl önce