|

iPhone X katili için kuyruk oluştu

Oneplus’ın yeni amiral gemisi modeli OnePlus 6'nın satışa çıktığı günden Apple Store'lardaki görüntüyü andıran kareler geldi.

Yeni Şafak
15:04 - 24/05/2018 Perşembe
Diğer
Android kullanıcıları cihazın satışa çıkmasında 12 saatönce mağazanın önünde kuyruğa girmeye başladı.
Android kullanıcıları cihazın satışa çıkmasında 12 saatönce mağazanın önünde kuyruğa girmeye başladı.

Yeni iPhone modelinin satışa sunulması ile mağazalar önünde görülen kuyruklar bu defa bir Android modeli için yaşandı. 'Amiral gemisi katili' olarak da anılan OnePlus 6'ya ilk sahip olacak kullanıcılar arasında yer almak için yüzlerce kişi New York'ta kuyruğa girdi.


Business Insider'da yer alan habere göre, Android kullanıcıları cihazın satışa çıkmasında 12 saatönce mağazanın önünde kuyruğa girmeye başladı. OnePlus'ın resmi Twitter hesabından paylaşılan bilgiye göre, telefon bugün 11 ülkede satışa sunuldu. Her yıl, 'amiral gemisi katili' olarak tanımlanan telefonlar üreten OnePlus’ın yeni modeli geçtiğimiz günlerde görücüye çıkmıştı.


İşte OnePlus 6'nın kullanıcılarına sunduğu özellikler...

6.28 inç büyüklüğünde ve 19:9 formatında çentikli bir ekrana sahip olan OnePlus 6 2280×1080 piksel çözünürlüğe sahip AMOLED ekrana ev sahipliği yapıyor. Qualcomm Snapdragon 845 işlemciden güç alan akıllı telefon, 6 GB veya 8 GB RAM seçenekleri sunuyor. Telefonun depolama opsiyonları ise 64. 128 ve 256 GB. Akıllı telefonun arka tarafındaki 16 MP çözünürlüğündeki f/1.7 ana kameraya, 20 MP çözünürlüğünde ikinci kamera eşlik ediyor. 3 bin 300 mAh kapasiteli bir bataryaya ev sahipliği yapan model hızlı şarj özelliği de sunuyor. Ancak modelde kablosuz şarj özelliği bulunmuyor.


Avrupa'da 619 Euro fiyat etiketine sahip olan telefon, 22 Mayıs tarihinden itibaren raflardaki yerini alacak.

#Oneplus
#iPhone X
#OnePlus 6
6 yıl önce