|

iPhone SE 2'nin fiyatı belli oldu

Bu akşam gerçekleşecek olan WWDC 2018 etkinliğinde tanıtılması beklenen iPhone SE 2’nin fiyatının belli olduğu söyleniyor. Tasarım olarak iPhone X’e benzemesi beklenen cihazda kablosuz şarj ve tek kamera gibi özellikler olabilir.

Yeni Şafak
14:22 - 4/06/2018 Pazartesi
Güncelleme: 14:28 - 4/06/2018 Pazartesi
Diğer
iPhone SE 2'nin iPhone X gibi çentikli olması bekleniyor.
iPhone SE 2'nin iPhone X gibi çentikli olması bekleniyor.

iPhone X ile başlayan çentikli ön ekran tasarımı bu yılın en çok tutulan trendi haline geldi. Apple bu trendi yeni tanıtması beklenen iPhone SE 2 modelinde de takip edeceğe benziyor. Bu arada cihazın fiyatıyla ilgili söylentilerde ortaya çıktı.

WWDC 2018 etkinliğinde tanıtılması beklenen iPhone SE 2’nin ilk modeline göre biraz daha pahalı olması bekleniyor. Yeni modelin ABD’de 449 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacağı da söylentiler arasında yer aldı. Minimal iPhone tasarımını özleyen kullanıcılar için üretilen bu model, yeni iPhone’ların büyük boyutlarını sevmeyenler için iyi bir tercih olabilir.

İlk iPhone SE modeli, 349 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkmıştı. iPhone SE 2 modelindeyse yeni eklenen özelliklerin fiyata biraz etki edeceği düşünülüyor. Bu hafta içinde resmi fiyatını öğreneceğimiz iPhone SE 2 modelinin ülkemizde satışa çıkacağı fiyatı merakla bekliyoruz.

#Apple
#iPhone
#iPhone SE 2
#WWDC 2018
6 yıl önce