|

iPhone pil değişim programında son günler

Apple’ın pil değişim programı için süre azalıyor. iPhone 6’dan iPhone X’e kadar olan modeller için indirimli iPhone pil değişimi, yeni yılla beraber iki katı fiyatla yapılacak.

Yeni Şafak
15:01 - 27/12/2018 الخميس
Güncelleme: 15:03 - 27/12/2018 الخميس
Yeni Şafak
Apple geçtiğimiz yılın Aralık ayında yavaşlayan iPhone modelleri için bir değişim programı başlatmıştı.
Apple geçtiğimiz yılın Aralık ayında yavaşlayan iPhone modelleri için bir değişim programı başlatmıştı.
Apple'ın yavaşlayan iPhone sorununun ardından başlattığı
bu yılın sonuna kadar sürecek. Apple’ın iPhone’lar için batarya değişimi programı 31 Aralık 2018 tarihinde sona eriyor.

Pil değişimi yapılan iPhone modelleri

  • İndirimli pil değişimi programındaki iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X için şu anda 199 TL olan ücret 319 TL’ye yükselecek. iPhone X’in batarya değişim ücreti ise 449 TL olacak.

Kısa bir süre önce ülkemizde satışa sunulan iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR bu programın dışında tutuldu. Bu cihazlar yeni tanıtıldığı için garanti kapsamında, eğer garanti kapsamı dışında pil değişimi istenirse 449 TL ödenmesi gerekiyor.

Apple'ın garanti dışı iPhone pil değişimi açıklaması

Sadece garanti dışı pil değişimi yaptıran kişiler için Apple’ın yaptığı açıklama aşağıdaki gibi;

  1. Apple, 1 Ocak 2017 ile 28 Aralık 2017 tarihleri arasında iPhone 6 veya sonraki model aygıtlarına yönelik garanti dışı pil değiştirme işlemi için ödeme yapmış olan müşterilere 190 TL‘lik bir kredi sunmaktadır.
  2. Apple yetkili servis yerlerinde (Apple Store, Apple Onarım Merkezi veya bir Apple Yetkili Servis Sağlayıcısı) gerçekleştirilmiş olan pil değiştirme işlemleri bu kredi için uygundur.
  3. 190 TL‘lik kredi, elektronik para transferi yoluyla sağlanacak veya pil değiştirme servisi ödemesi için kullanılan kredi kartına kredi olarak yansıtılacaktır.
  4. Apple, 23 Mayıs 2018 ile 27 Temmuz 2018 tarihleri arasında, uygun müşterilere krediyi almaya ilişkin yönergelerin bulunduğu bir e-posta gönderecektir.
  5. 1 Ağustos 2018 tarihine kadar Apple’dan e-posta almadıysanız ancak yukarıda açıklanan şartlar doğrultusunda kredi almaya uygun olduğunuzu düşünüyorsanız lütfen 31 Aralık 2018’e kadar Apple ile irtibat kurun. Apple yetkili servis yerlerinden birinde servis aldığınızı gösteren bir servis belgesinin gerekli olduğunu unutmayın.

#iPhone
#Apple
#pil değişim
٪d سنوات قبل