|

iPhone 7S Plus sızdırıldı

ABD’li teknoloji devi Apple’ın 10. Yıla özel tanıtmayı planladığı iki modelden biri olan iPhone 7S Plus’ın prototipi firmaya yakın bir kaynak tarafından sızdırıldı. Paylaşılan görsele göre teknoloji devinin yaptığı değişiklikler, iPhone meraklılarının ilgisini çekmeyi başaracak gibi görünüyor.

Yeni Şafak
15:24 - 6/08/2017 Pazar
Güncelleme: 15:34 - 6/08/2017 Pazar
Yeni Şafak
Cam tasarımına sahip iPhone 7S Plus, Apple'yakın bir kaynak tarafından sızdırıldı.
Cam tasarımına sahip iPhone 7S Plus, Apple'yakın bir kaynak tarafından sızdırıldı.

ABD’li teknoloji devi Apple’ın 10. Yıla özel tanıtmayı planladığı iki modelden biri olan iPhone 7S Plus’ın prototipi sızdırıldı. Apple’a yakın bir kaynak tarafından sızdırılan sızdırılan görsele göre yeni cihazın tasarımındaki değişiklik kullanıcıların beğenisini kazanacak gibi görünüyor.

İlk bakışta cihazın göz alıcı rengi meraklıları tarafından beğeni ile karşılanacak gibi görünüyor. Özellikle sızıntı bilgilerde de bahsettiğimiz gibi cam tasarım ayrıntısı iPhone 7S Plus’ın arkası tarafına oldukça şık bir görün katmış. Buna ek olarak parlak 7. seri alüminyum alaşım kasa cihazın şık tasarımı adeta tamamlamış.


Yayınlanan görselde iPhone 7S Plus’a ait bir başka göze çarpan detay ise anten çizgilerinin olmayışı. Belirtilene göre 7S Plus’ta kablosuz teknolojinin daha verimli çalışması sağlanmış.


Ayrıca teknoloji devinin cam tasarıma geçmesinin en önemli nedenlerinden biri olarak ta hızlı şarj teknolojisine geçiş yapması olduğu belirtiliyor. İfade edilene göre hızlı şarj teknoloji cam tasarımda daha verimli çalışıyor. Ayrıca cihazı cam tasarımın alüminyuma oranla daha az ısı yayacağından rahat bir kullanım sunması deneyimi sunacağı belirtiliyor.


#Apple
#iPhone 7S Plus
#Hızı şarj
7 yıl önce
default-profile-img