|

İnternetsiz oynanabilen en iyi mobil oyunlar

Eğer bir akıllı telefon sahibiyseniz, oyun oynamak dahil yapacağınız her işlem için internet bağlantısına ihtiyaç duyarsınız. Bu durumdan şikayetçi olanlara Google Play ve App Store’da yer alan internet bağlantısına ihtiyaç duymayacağınız en iyi 10 mobil oyunu Android ve iPhone kullanıcıları için derledik.

Yeni Şafak
15:16 - 4/10/2023 Çarşamba
Güncelleme: 15:38 - 4/10/2023 Çarşamba
Yeni Şafak
İnternetsiz oynanan oyunlar
İnternetsiz oynanan oyunlar

İnternetsiz oynanabilen mobil oyunlar, internet bağlantısı olmayan durumlarda bile keyifli vakit geçirmek isteyenler için idealdir. Bu oyunlar, genellikle offline olarak oynanabilir ve internet bağlantısı gerektirmez.

İnternetsiz oynanabilen en iyi mobil oyunlar

Akıllı telefonların güçlenmesiyle birlikte PC’de oynamaya alışık olduğumuz birçok oyunu artık mobilde de görmeye başladık.

Fakat bu oyunların birçoğu internet bağlantısı gerektiriyor. Özellikle internet paketi az olan oyun severler için bu durum oldukça zor.

Peki, internetsiz oynayabileceğiniz mobil oyunların neler olduğunu hiç araştırdınız mı? Eğer cevabınız hayır ise, sıkı durun. Çünkü biz sizin yerinize araştırdık ve internet bağlantısına ihtiyaç duymadan keyifle oynayabileceğiniz en iyi 10 mobil oyunu bir araya getirdik.

Android ve iPhone kullanıcılarının tek tıkla kolayca indirebileceği mobil oyunlar listemizin başında “Yarış” kategorisinde yer alan Hill Climb Racing yer alıyor. PC’de de oynamaya alışık olduğumuz bu mobil oyun, uygulama içi satın alma işlemi yapmadığınız takdirde internet bağlantısına ihtiyaç duymuyor.

Hill Climb Racing

Bugüne kadar geliştirilen en bağımlılık yapıcı ve en eğlenceli, fizik tabanlı sürüş oyunlarından biri kabul edilen Hill Climb Racing, milyonlarca kez indirilmiş. Düşük çözünürlük ve yüksek çözünürlüklü mobil cihazlarda kolaylıkla oynayabileceğiniz bu oyunu tek tıkla kolay bir şekilde indirebilirsiniz.

Subway Surfers

Subway Surfers, uzun yıllardır Android ve iOS platformlarında oynanan en iyi mobil oyunlardan biri. Her güncellemede farklı bir ülkede oynayabileceğiniz Subway Surfers oyununda tren rayları üzerinde bir bekçi ve köpekten kaçmaya çalışıyorsunuz.

Idle Miner Tycoon

Sırada madencilik oyunu Idle Miner Tycoon var. Oyundaki amacınız bir madenci olarak toprağın altındaki altın ve madenleri çıkararak şirket kurmak. Ne kadar çok maden çıkarırsanız şirketiniz o kadar büyüyecek. Oldukça keyifli olan bu oyunu hem Android hem de iOS kullanıcıları telefon ve tabletlerine ücretsiz olarak indirebilir.

Cut the Rope

Milyonlarca kişi tarafından indirilen fizik tabanlı bulmaca oyunu Cut the Rope'ta Om Nom adlı bir canavarı beslemeye çalışıyorsunuz. Bunun için de her bölümde hedefinize ulaşmak için doğru ipleri kesmek gerekiyor.


Real Racing 3

Real Racing 3 2013 yılında Firemonkeys Studios tarafından geliştirilip Electronic Arts tarafından dağıtılan; iOS ve Android platformları için yayınlanmış bir mobil yarış oyunu. 2010'da çıkan Real Racing 2'nin devamı olan oyuna Nissan Silvia S15 ya da Ford Focus RS'le başlıyorsunuz.

Helix Jump

Sırada aksiyon ve beceri türündeki Helix Jump var. Oyunda kırmızı renkli topu yön tuşları ile kontrol ederek aşağıya indirmeye çalışacaksınız. Amacınız topu olabildiğince aşağıya indirmek olacak ve indiğinizde üstteki katlar parçalanarak yok olacak. Eğer hiç bir yere çarpmadan birden fazla kat aşağıya inerseniz çok daha fazla puan kazanırsınız.


Red Ball 4

Nokia telefonlarda bir zamanlar ön yüklü gelen Bouncy benzeri bir oyun olan Red Ball 4’te kontrol ettiğiniz kırmızı bir top var ve bu topu canavarlardan koruyarak bölüm sonuna kadar götürmeniz gerekiyor. Basit gibi görünen bu oyun için epey bir kafa patlatmanız gerekebilir.

Sonic The Hedgehog 4 Episode 2

SEGA'nın popüler oyunu Sonic, artık mobil platformlarda. Sonic ve Dr.Eggman'ın maceraları bu oyunda da devam ediyor.

2 Cars

2 Cars oyunun genel amacı, otobanda ilerleyen iki farklı aracı engellerden koruyarak zorlu bir yolculuk yapmaya çalışmak. Kolay görünen ama oldukça yorucu bu oyunu, internet bağlantısına ihtiyaç duymadan oynayabilirsiniz. Oyunun boyutu yaklaşık 20 MB civarı. İsterseniz iki kişi karşılıklı olarak da oynayabilirsiniz.

Racing Fever: Moto

'İnternetsiz oynanabilen en iyi mobil oyunlar' listemizin son sırasında Racin Fever: Moto var. Oyun, trafikte makas atarak yarışacağınız bir oyun. Tarz olarak Traffic Rider oyununa benzer olan oyun oldukça farklı ve güzel detaylara sahip. Oyunda şehir içinde hızlı bir şekilde hareket ederek onlarca görev ve kapışmanın içinde yer alıyorsunuz.

Oyunun iOS platformu için olan versiyonu önümüzdeki günlerde çıkacak.



#mobil oyun
#sonic
#helix jump
#subway surfers
6 ay önce