|

Instagram’da yorumlar değişiyor

Her geçen gün kullanıcı sayısını katlayarak büyüten popüler sosyal paylaşım devi Instagram, aynı Facebook’ta olduğu gibi yorumlar bölümüne yanıtla özelliği ekliyor. Takipçi sayısı yüksek kullanıcıları büyük bir karmaşadan kurtaracak bu özelliğin ise önümüzdeki haftalarda kullanıma sunulması bekleniyor.

Yeni Şafak
11:28 - 16/08/2017 Çarşamba
Güncelleme: 11:30 - 16/08/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Instagram yorumlar kısmına aynı Facebook'ta olduğu gibi yanıtla özelliği ekleniyor.
Instagram yorumlar kısmına aynı Facebook'ta olduğu gibi yanıtla özelliği ekleniyor.

Popüler fotoğraf paylaşım platformu Instagram, büyüyen kullanıcı sayısını daha da ileriye taşımak için platformuna her geçen gün yeni bir özellik ekliyor. Bildiğiniz gibi sosyal medya devi yakın zamanda canlı yayına davet özelliği ile kullanıcılarının ilgisini toplamayı başarmıştı.

Şimdi ise paylaşımların altında yorumlar özelliğindeki karmaşayı ortadan kaldıracak bir özelliği devreye almaya hazırlanıyor. Popüler sosyal medya devinin platformuna ekleyeceği bu yeni özelliği aslında kullanıcıları, Facebook yorumlar kısmından biliyor. Yorumlar kısmındaki karmaşayı ortadan kaldıran bu özellik, takipçi sayısı yüksek kullanıcıların daha çok işine yarıyor.


Kullanıcıların paylaşımlarının altına yapılan yorumlara yanıtla seçeneği ekleyen sosyal medya devi, yoruma yapılan cevabın diğer yorumlar arasında kaybolmasını engelliyor. Yani kullanıcı yanıtla butonuna tıkladığında yorum sahibinin kullanıcı adı otomatik olarak ekleniyor ve yorumun hemen altında yapılan cevaplar ile birlikte bir grup halinde görünmesi sağlanıyor.

Yüksek takipçi sayısına sahip kullanıcılara büyük bir kolaylık sağlayacak bu özellik, önümüzdeki haftalarda iOS ve Android kullanıcılarına sunulması bekleniyor.

#Instagram
#Yorum
#Güncelleme
7 yıl önce