|

Huawei'nin tanıtım etkinliğine saatler kaldı

Huawei, Mate 20 ailesini birkaç saat sonra Londra’da gerçekleşecek etkinlikle tanıtacak. Çinli akıllı telefon üreticisinin Mate 20 ve Mate 20 Pro’yu tanıtması bekleniyor. Program canlı olarak firmanın YouTube kanalından yayınlanacak.

Yeni Şafak
13:55 - 16/10/2018 Salı
Güncelleme: 14:00 - 16/10/2018 Salı
Yeni Şafak
Huawei, yeni cihazlarının tanıtımını Londra'da yapacak.
Huawei, yeni cihazlarının tanıtımını Londra'da yapacak.

Son yıllarda büyük bir ivme kazanan Huawei yeni amiral gemileri Mate 20 ve Mate 20 Pro’yu görücüye çıkaracak. Şimdiye kadar ortaya çıkan sızıntılarla cihazla ilgili tasarımdan teknik özelliklere kadar neredeyse her şeyi öğrendik. Mate serisi Huawei’nin Samsung Galaxy Note 9 ve iPhone XS Max’e karşı cevabı olarak görülüyor.

Mate 10 ve Mate 10 Pro, tasarım ve teknik özellikler bakımından birbirine çok benzese de Pro versiyonu RAM ve depolama kapasitesiyle öne çıkıyordu. Bugün tanıtılacak olan cihazlarda ise daha büyük farklar olacağı biliniyor.

Canlı yayını aşağıdaki link üzerinden izleyebilirsiniz.

Çentik tasarımı devam edecek

Tasarım anlamında bugün tanıtılacak cihazlar gerçekten boyut olarak büyük olacak. Çıkıntı tasarımını başarılı bir şekilde yorumlayan Huawei, Mate 20 ailesinde de bu ekranı kullanacak.


Kameralara gelecek olursak, şimdiye kadar paylaştığı sızıntılarla fenomen haline gelen Evan Blass, cihazların arka tarafta kare şeklinde hizalanmış 3 kamerayla geleceğini paylaşmıştı. Leica lensler kullanan Huawei, P20 Pro’da 3 lensi alt alta dizmişti. Birkaç saat sonra tanıtılacak cihazla kameranın P20 Pro gibi çalışıp çalışmadığını göreceğiz.


Ekrana gömülü parmak izi okuyucu

Söylentiler cihazın ekrana gömülü parmak izi okuyucuyla geleceği ve kablosuz şarj desteğinin olacağı yönünde. Umarız sızıntılarda belirtilenlerden çok daha büyük bir bataryayla gelir ve kullanıcılarına zorluk çıkarmaz.

Huawei, etkinlik kapsamında en yeni işlemcisi Kirin 980’i de tanıtacak. Bu işlemcinin standart Mate 20’ye olmasa bile Mate 20 Pro’ya güç vereceğini umuyoruz.

#Huawei Mate 20
#Huawei Mate 20 Pro
#Akıllı telefon
5 yıl önce