|

GTA 6 için Rockstar'dan resmi açıklama

Uzun süredir beklenen GTA 6 için yapımcı firma Rockstar’dan ilk açıklama geldi. Oyunları hakkında normalde açıklama yapmayan firma, sosyal medyada ortaya çıkan GTA 6 2019 söylentileri hakkında açıklama yapmak zorunda kaldı.

Yeni Şafak
11:34 - 4/07/2018 Çarşamba
Güncelleme: 11:49 - 4/07/2018 Çarşamba
Diğer
Oyuncular uzun süredir GTA VI'nın çıkmasını bekliyor.
Oyuncular uzun süredir GTA VI'nın çıkmasını bekliyor.

Geçtiğimiz günlerde GTA Online oynayan kişilerin ekranında şu mesaj belirdi, ‘GTA VI 2019 yılında geliyor!’ Bu mesajın direk oyun içinde ve Rockstar etiketiyle paylaşıldığını gören oyuncular, bir anda sosyal medyada tepkilerini dile getirmeye başladı.

Bu mesajın yayılmasıyla beraber herkesin gözü firmaya çevrildi. Şu sıralar Red Dead Redemption 2 için hazırlıklarını tamamlayan şirket, beklenen resmi açıklamayı yaparak hevesleri kursakta bıraktı. Oyun sırasında beliren mesaj aslında resmi kanallar tarafından paylaşılmamış.


GTA oyuncularını kandırmak isteyen bir kişi, modları kullanarak yanlış haberi yaymıştı. Bu mesaj tabiri caizse bir eşek şakası olarak kaldı. Rockstar Destek sayfasından paylaşılan tweette bu mesajın şirketin resmi hesabıyla alakası olmadığı ve bir kullanıcının modları kullanarak paylaştığı yazıyor.


Rockstar’ın GTA V’i çıkarmasının üzerinden tam 5 yıl geçti ve artık oyunla ilgili herhangi bir sır kalmadı. Online olarak hala oynansa da oyuncular yeni bir versiyonu dört gözle bekliyor.

#Oyun
#GTA
#GTA V
6 yıl önce