|

Google artık farklı görünecek

Google’ın arama çubuğu değişiyor. Yayınladığı güncelleme ile birlikte kullanıcılarına daha oval bir arama çubuğu sunan Gooogle, yeni özelliklerini de bu güncelleme ile kullanıma sunuyor. İşte Google’ın yeni ara yüzüne dair tüm detaylar ve özellikler.

Yeni Şafak
17:18 - 18/12/2018 Salı
Güncelleme: 17:19 - 18/12/2018 Salı
Yeni Şafak
Google yeni ara yüzünü şimdilik mobil web sayfasında kullanıma sundu.
Google yeni ara yüzünü şimdilik mobil web sayfasında kullanıma sundu.

Google’ın arama çubuğu değişiyor. Dünyanın önde gelen arama motorlarından biri olan Google, yayınladığı güncelleme ile birlikte arama çubuğunda değişikliğe gitti.

GOOGLE ARTIK ESKİSİ GİBİ GÖRÜNMEYECEK!

Google yayınladığı güncelleme ile birlikte arama motoru çubuğunun görünümünü değiştirdi. google.com adresine girildiğinde kullanıcının karşısına çıkan keskin kenarlara sahip arama ikonu artık daha yuvarlatılmış bir görünüme kavuş. Web sayfasına gelen kullanıcılarını yeni ara yüzü ile karşılayacak olan Google yakın zamanda tüm platformlarda yeni ara yüzünü kullanıma sunacak.


GOOGLE İLK OLARAK MOBİL WEB SAYFASINDA KULLANIMA SUNDU!

Google’ın google.com adresinde kullanıcıların karşısına çıkan arama çubuğunu değiştirdi. Yayınladığı güncelleme ile ilk olarak mobil platformlarda kullanıma sunulan özellik, yakın zamanda masaüstü sürümünde de kullanıma sunulacak.


GOOGLE’IN YENİ ARAYÜZÜ DAHA KULLANIŞLI OLACAK!

Google’ın sunduğu güncelleme ile gelen yeni ara yüzü kullanıcılarına büyük kolaylık sağlayacak. Sayfayı aşağı doğru kaydırıldığında kaybolan arama çubuğu artık kaybolmayacak. Yani artık Google kullanıcıları sayfanın sonunda dahi olsa kaybolmayan arama çubuğu vasıtası ile yeni aramaları sayfa başına gitmeden gerçekleştirebilecek.

#Google
#Ara yüz
#Arama çubuğu
#Güncelleme
5 yıl önce