|

Girişimciye teknoloji desteği

Türkiye’de şirketlerin dijitalleşmesini kendine misyon edinen Turkcell, girişimcilere teknoloji desteği veriyor. Turkcell, sınırsız fiber internet, e-muhasebe ve mobil internet desteği gibi çözümleri tek pakette sunuyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/05/2018 Cumartesi
Güncelleme: 00:46 - 26/05/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Turkcell, kendi işini yapan girişimcilere işlerini kesintisiz ve mobil olarak yapmaları için sürekli dijital destek veriyor.
Turkcell, kendi işini yapan girişimcilere işlerini kesintisiz ve mobil olarak yapmaları için sürekli dijital destek veriyor.

Dünyanın ilk dijital operatörü Turkcell, kurumların dijitalleşme süreçlerinin her aşamasında yanlarında olmak amacıyla kurumsal ürün ve servis dünyasını yepyeni bir vizyonla yeniledi. Turkcell’in yeni kurumsal dünyasında, kurumların ihtiyaçlarına özel sektörel terzi işi dijital çözümler sunuluyor.

DİJİTAL ÇÖZÜMLER

Dijitalleşmeyle birlikte şirketlerin farklılaşan ihtiyaçlarını kendilerinden dinleyen Turkcell, kurumlara özel sektörel çözümlerini ‘Yükselen İş Teknolojileri’ başlığıyla şirketlerle buluşturuyor. Bu dünyada her bir şirketin ihtiyacı olan başta NB/IOT olmak üzere siber güvenlik, yapay zekâ, bulut, veri merkezi, araç ve filo hizmetleri gibi geniş yelpazede birçok dijital çözüm yer alıyor. Bu sayede şirketlerin hızla dijitalleşerek rekabetin gerisinde kalmaması için tüm ihtiyaçları tek elden karşılanıyor.

MOBİL ÇALIŞMA ORTAMI SAĞLIYOR

Yeni paket mobil çalışma ortamlarını da destekliyor. Paketi alanların Turkcell cep telefonlarına her ay 2GB olmak üzere toplamda 24GB internet yükleniyor. Sabit numarasını Turkcell’e taşıyanlara ise İşin Cebinde Çalsın aboneliği ücretsiz olarak sunuluyor. Bu sayede iş yerinde olmadıkları zaman sabit numaralarını mobil telefonlarından cevaplayabiliyorlar. Paket içerisinde kendi işini yapanların yakınları da unutulmadı. Her bir yakın da Turkcell’den her ay 1GB olmak üzere toplam 12GB internet kazanıyor.

85 ÜLKEDE GEÇERLİ

“İşte Destek İşte Turkcell” kapsamında kurumların tarifen yurtdışında geçerli ülkeleri de yenilendi. Toplamda 85 ülkede geçerli tarifelerine, kurumların en çok iş yaptıkları ve ziyaret ettikleri ülkeler arasında olan Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerin yanı sıra Gürcistan, Ekvador, Kosta Rika, Fiji, Güney Kore ve Bangladeş eklendi.

  • Binlerce KOBİ’yi dinledik
  • Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, “Türk ekonomisinin lokomotifi bizim kendi işini yapanlar şeklinde nitelediğimiz küçük işletmelerin dijitalleşmesi, ülkemizin dijitalleşme sürecinin bir an önce tamamlamasında hayati bir rol taşıyor. Doğru çözümleri tespit edebilmek ve kendilerine sunmak amacıyla, Türkiye’nin 81 ilindeki binlerce KOBİ’nin ayağına giderek, birebir kendi ağızlarından dijital ihtiyaçlarını dinledik. Hepsinin ortak isteği başta işlerini kesintisiz, mobil olarak sürdürmekti. Türkiye’nin göz bebeği KOBİ’lerimize ve ailelerine özel dijital çözümler sunmaya devam edeceğiz” dedi.
#Türkcell
#Girişimci
#Teknoloji
6 yıl önce