|

General Mobile GM 9 Pro kamera performansıyla şaşırttı

General Mobile’ın 11 Eylül tarihinde tanıtacağı yeni telefonu General Mobile GM 9 Pro’nun kamerasıyla çekilmiş fotoğraflar ortaya çıktı. GM 9 Pro, şimdiye kadar üretilmiş en iyi kameraya sahip yerli akıllı telefon olabilir. Peki, General Mobile GM 9 Pro’nun özellikleri neler? GM 9 Pro’nun kamerası kaç megapiksel? General Mobile GM 9 Pro ile ilgili ortaya çıkan tüm detaylar haberimizde?

Yeni Şafak
11:35 - 9/09/2018 Pazar
Güncelleme: 12:41 - 11/09/2018 Salı
Yeni Şafak
General Mobile tarafından GM 9 Pro modeline ait paylaşılan tek görsel.
General Mobile tarafından GM 9 Pro modeline ait paylaşılan tek görsel.

General Mobile’ın 11 Eylül Salı günü tanıtacağı yeni modeli GM 9 Pro’nun kamerası ile ilgili bazı detaylar gün yüzüne çıktı. Şimdiye kadar üretilmiş en iyi kameraya sahip yerli akıllı telefon olacağı düşünülen GM 9 Pro ile çekilmiş bazı fotoğraflar paylaşıldı.

General Mobile, resmi Instagram hesabında #ÇekenVarÇekemeyenVar etiketi kullanarak yaptığı duyurusunda, yeni GM 9 Pro'nun gelişmiş kamera özelliklerine sahip bir telefon olacağı ipucuna da veriyor.


DonanımHaber ekibinin paylaştığı GM 9 Pro ile çekilen işte o fotoğraflar

Çift arka kamera modülünün yer alacağı GM 9 Pro’nun ana kamerası 1.4 µm piksel boyutuna, 12MP çözünürlüğe ve F1.8 lense sahipken derinlik algılama için kullanılacak kamera büyük olasılıkla 8MP çözünürlüğe sahip olacak.

Dual Pixel AF teknolojisini barındıracak kamera, sensör odaklama hızı konusunda da amiral gemisi telefonların kamerası ile yarışacağa benziyor.

General Mobile GM 9 Pro’nun DxOMark listesinde de yer alacağı ve en iyi kameraya sahip yerli telefon olacağı da iddia ediliyor.

General Mobile GM 9 Pro teknik özellikleri

General Mobile tarafından 11 Eylül Salı günü tanıtılacak yeni amiral gemisi modeli GM 9 Pro ile ilgili çift arka kameraya sahip olmasının yanında gücünü Snapdragon 660 işlemcisinden alacağı şimdilik bilinenler arasında.

General Mobile GM 9 Pro'nun hangi renklerle satışa çıkacağı da belli oldu. GM 9 Pro ile ilgili yapılan duyurularda işte bu renkler kullanıldı.

#General Mobile GM 9 Pro
#Kamera
6 yıl önce