|

Game of Thrones bu kez Twitter’da hacklendi

Dünya çapında milyonlarca hayranı bulunan Game of Thrones dizisi bu kez sosyal medyada hacklendi. Son bölümleri sızdırılarak internette paylaşılan dizinin yapımcısı HBO'nun Twitter adresi ele geçirildi. Hackerlar HBO çalışanları ile dalga geçti.

Yeni Şafak
16:14 - 19/08/2017 Cumartesi
Güncelleme: 16:15 - 19/08/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Game of Thrones dizinin dünya çapında milyonlarca takipçisi ve hayranı bulunuyor.
Game of Thrones dizinin dünya çapında milyonlarca takipçisi ve hayranı bulunuyor.

Dünyayı kasıp kavuran dizi Game of Thrones, son dönemde hacker gruplarının saldırısı altında. Bildiğimiz üzere dizinin bölümleri internet korsanları tarafından ele geçiriliyor ve yayınlanmadan önce internette servis ediliyor.

Dizinin yapımcısı ABD’li ünlü medya grubu HBO, her ne kadar hackerların oyununa gelmeyeceklerini ifade etse de, hacker saldırılarının ardı arkası kesilmiyor.


OurMine isimli hacker grubu, HBO’yu bu kez Twitter’da hedef aldı. Hackerlar HBO’nun Twitter adresini hacklendi ve güvenlik zafiyetinden dolayı dalga geçtiler.


Söz konusu tweette şu ifadelere yer verildi:
  • Selam, OurMine burada, biz sadece sizin güvenliğinizi test ediyoruz. HBO ekibi güvenliğinizi artırmak için lütfen bizimle iletişime geçin.

Olayın ardından Twitter’da #HBOhacked isimli etiket açıldı ve kısa sürede TT oldu. Fakat HBO’lu yetkililer çok geçmeden hesabı geri aldı ve söz konusu tweet silindi.

#HBO
#Game of Thrones
#Hacker
7 yıl önce