|

Galaxy S9 ilk incelemesi ortaya çıktı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un 25 Şubat’ta tanıtımını gerçekleştireceği Galaxy S9’un ilk incelemesi yapıldı. Yapılan söz konusu incelemeye bakıldığında cihaza ait sızdırılan birçok özelliğin doğrulandığı anlaşılıyor.

Yeni Şafak
10:45 - 19/02/2018 Pazartesi
Güncelleme: 11:10 - 19/02/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Söz konusu kullanıcı sadece 20 dakika deneyimleme imkanı bulabildiğini ifade ediyor.
Söz konusu kullanıcı sadece 20 dakika deneyimleme imkanı bulabildiğini ifade ediyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un 25 şubat tarihinde MWC 18 etkinliği tanıtacağı Galaxy S9’un, ilk incelemesi cihaz tanıtılmadan yapıldı. Reddit’te patlak veren bu inceleme, cihazı belli bir süre deneyimleyen bir kullanıcı tarafından yazıldı. 20 dakika civarında telefonu deneyimleme imkanına sahip olduğunu ifade eden bu kullanıcı cihaz hakkında sızdırılan birçok özelliği de doğruladı.

Tasarım anlamında cihazın Galaxy S8’in tasarımı ile benzerlik gösterdiğini belirten kullanıcı, Galaxy S9’un kenarlarının daha ince tasarlandığı dile getirdi. Yapılan bazı ince dokunuşlar ile daha şık bir tasarım kazandırılan yeni cihazın, parmak izi sensörünün de daha farklı konumlandırıldığını ifade etti.



Buna ek olarak Samsung meraklılarının sabırsızlıkla beklediği stereo hoparlörün de S9 ile sunulacağını belirtti. Birçok özelliğini inceleme imkanı bulan bu kullanıcı kamera kanadında da büyük iyileştirmelerin bulunduğu dile getirdi. S9’un kamerasının 4K 60fps çekim yapabildiğini dile getiren kullanıcı, daha düşük çözünürlükte yani 720p 480fps, 1080 240fps çekim yapabildiğini de belirtti. Ayrıca 1000fps ağır çekim modunun Snapdragon’lu modellerde çalışmadığını söyledi.

Samsung severler tarafından merakla beklenen ve iPhone X’dan adeta kopyalanan 3D emoji özelliğini de deneyimleyen bu kullanıcı, ne yazık ki bu özelliğin iPhone X kadar kaliteli olmadığını dile getirdi.

#Samsung
#Galaxy S9
#iPhone X
6 yıl önce