|

Galaxy S8'in kamerasındaki ilginç sorun

Güney Koreli teknoloji devinin başı Galaxy S8’lerle dertte. Galaxy S8 sahipleri cihazın kamerasıyla ilgili garip bir hatadan dolayı şikayetler yağdırıyor. Samsung elini çabuk tutarak konu hakkında bir çözüm reçetesi yayınladı.

Yeni Şafak
10:39 - 30/11/2017 Perşembe
Güncelleme: 10:47 - 30/11/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Samsung yeni amiral gemileriyle bu yıl büyük satış başarıları yakaladı.
Samsung yeni amiral gemileriyle bu yıl büyük satış başarıları yakaladı.

Samsung’un bu yıl satışa sunduğu Galaxy S8, Galaxy S8+ ve Galaxy Note 8 cihazlarıyla oldukça büyük bir başarı elde etti. Ancak bu başarılı modellerin de bazı problemleri olabiliyor. Özellikle Galaxy S8 kullanıcılarından gelen şikayetlere göre bazı kullanıcılar bu cihazın kamerasıyla ilgili sıkıntılar yaşıyor.

Galaxy S8 sahipleri, Samsung’un forumuna başvurular yapmaya başladı. Sebepleri ise cihazın Snapchat ve benzeri uygulamalarda kamerayla ilgili sorunlar yaşatması olarak belirtiliyor. Galaxy S8’lerde bu tip uygulamalarda fotoğraf çekilirken, otomatik odaklamayı engelleyen bir durum ortaya çıkmış. Bu sorunu düzeltmek için otomatik odaklanma yerine manüel olarak odaklanmayı deneyenler de başarısız olmuş. Yani çekim modundan bağımsız olarak Galaxy S8’in kamerası sürekli olarak bulanık görüntü veriyor. Başvuru yapan kullanıcıların şikayetleri bu yönde.


Samsung, bu konuyla ilgili kısa süre içerisinde bir çözüm üretmiş. Konu hakkında bir bildiri yayınlayan firma, bu hatayı düzeltmek için birkaç öneride bulunmuş. Güney Koreli teknoloji devi ayrıca, yönergeler uygulandığı taktirde sorun hala çözülmüyorsa, ürünün garanti kapsamında servise gönderilmesini belirtiyor.

  • Galaxy S8 cihazınızda böyle bir sorun yaşıyorsanız Samsung’un aşağıdaki önerilerini uygulayabilirsiniz;
  • · İşletim sisteminin ve tüm uygulamalarınızın güncel olduğundan emin olun
  • · Gevşemiş olabilecek bileşenleri yerine oturtmak için telefonun arkasına hafifçe dokunun
  • · Tüm uygulama ön belleğini ve verileri silin
  • · Fabrika ayarlarına sıfırlayın
#Samsung
#Galaxy
#S8
6 yıl önce