|

Galaxy S8 için Oreo güncellemesi çok yakında

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerinin Oreo güncellemesiyle ilgili büyük bir gelişme yaşandı. Oreo'nun beta programına katılan kullanıcılara Samsung tarafından teşekkür mesaj gönderildi.

Yeni Şafak
16:31 - 1/02/2018 Perşembe
Güncelleme: 16:45 - 1/02/2018 Perşembe
Diğer
Samsung, Oreo güncellemesi için beta programı katılımcılarına teşekkür mesajı yolladı.
Samsung, Oreo güncellemesi için beta programı katılımcılarına teşekkür mesajı yolladı.

Samsung, amiral gemisi modelleri Galaxy S8 ve Galaxy S8+ için Oreo beta programına katılan kullanıcılarına, teşekkür mesajları yollamaya başladı. Bu mesajlar Samsung cihazların yakın bir tarihte Oreo güncellemesini alacağı anlamını taşıyor. Şimdilik resmi bir tarih açıklanmış olmasa da 31 Ocak yani dün bu güncellemeyi yayınlamayı hedefledikleri söylenmişti.


Galaxy S7 beta programına bakılırsa, yaklaşık bir-iki hafta içinde Galaxy S8 cihazlar için Android 8.0 Oreo güncellemesini görebileceğiz. Ancak Oreo güncellemesi her ülke için farklı tarihlerde ulaşabiliyor. Samsung, duyurusunda ayrıca beta programına katılanların Oreo tam sürümüne bir gün önceden geçebileceklerini söyledi.

Oreo güncellemesini sabırsızlıkla bekleyen Galaxy S8 ve S8+ kullanıcılarının yeni işletim sistemine kavuşmasına çok az kaldı.

#Samsung
#Galaxy S8
#Oreo
6 yıl önce