|

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz stres atmak için bilgisayar oyunu oynuyor

Son seçim ile Galatasaray’ın Başkanı Mustafa Cengiz, özel hayatında stresini atabilmek için bilgisayar oyunu oynadığını açıkladı.

Yeni Şafak
15:40 - 7/02/2018 Çarşamba
Güncelleme: 15:57 - 7/02/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Galatasaray Başkanı, World of Warcraft’ta 84 seviyeye kadar ilerlediğini, şu aralar ise Elder Scrolls Online oynadığını açıkladı.
Galatasaray Başkanı, World of Warcraft’ta 84 seviyeye kadar ilerlediğini, şu aralar ise Elder Scrolls Online oynadığını açıkladı.

En son yapılan seçimin ardından Galatasaray’ın yeni başkanı olan Mustafa Cengiz, Galatasaray Dergisi’ne yaptığı açıklamada stresini nasıl attığına değindi.


Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, özel hayatında stresli olduğunda bilgisayar oyunu oynadığını ve stresini bu yolla atmayı başardığını dile getirdi.

Ayrıca Türkiye’nin ilk internet kullanıcılarından biri olduğunu ifade eden Galatasaray Başkanı, World of Warcraft’ta 84 seviyeye kadar ilerlediğini, şu aralar ise Elder Scrolls Online oynadığını açıkladı.


Buna ek olarak Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, oynadığı oyunlar hakkında dergiye şu açıklamaları yaptı:

  • ''Stres anında bilgisayar oyunu oynarım. ‘Espor ile ilgilenin’ dediler yönetime geldiğimde. Ben önce bir gülümsedim. World of Warcraft oyununda 84 seviye ilerledim. Bir zaman sonra bıkıp bıraktım tabii... Şimdi ise Elder Scrolls Online oynuyorum. Fena da gitmiyorum. League of Legends'a pek girmedim. Bilgisayarı hep sevdim ama aslında biraz mecburiyet oldu benim için. Oğluma küçük yaşlarda bilgisayarı öğretmek istedim. Oğlum 1984 doğumlu, beş yaşına gelmişti. O zamanlar Commodore 64 vardı. Tabii bir işe girince tamamen öğrenme isteğim vardır. Bu açıdan montajı yapabilecek kadar kendimi geliştirdim. Türkiye’nin ilk internet kullanıcılarından biriyim. İnternete DOS üzerinden bağlanırdık. Sohbet odaları vardı o zaman. Bill Gates ile aynı sohbet odasında olduğumu bilirim. Bir fotoğrafın iletilmesi 20 dakika kadar sürerdi. 28K modemlerin çok daha öncesini biliyorum, ardından ISDN bağlantı geldi derken bugün 1000 mb fiber altyapı ile kullanıyoruz interneti. Türkiye’de internet ilk olarak başladığında omurgası çok zayıftı. Bu konuda son olarak Milli Eğitim’e naçizane bir tavsiyem var. Bence okullara tabletten ziyade klavyeli bilgisayarlar dağıtılmalı. Çünkü yazılım dili için klavyeli bilgisayarlar şart diye düşünüyorum.''
#Galatasaray
#Mustafa Cengiz
#Bilgisayar oyunu
6 yıl önce