|

Elon Musk’tan Türkiye’ye Tesla ve kebap sürprizi

Tesla’nın kurucusu ve CEO’su Elon Musk, Türkiye hakkında iletilen sorulara, Twitter üzerinden cevap verdi. Türkiye’nin her yerinde Tesla süper şarj olacak ve Elon kebap yiyecek.

Yeni Şafak
10:28 - 29/05/2018 Salı
Güncelleme: 12:39 - 29/05/2018 Salı
Yeni Şafak
Yakında tüm Türkiye'ye hızlı şarj istasyonlarının kurulacağı müjdesini verdi.
Yakında tüm Türkiye'ye hızlı şarj istasyonlarının kurulacağı müjdesini verdi.

Tesla,nın kurucusu Elon Musk, Türkiye hedeflerini Twiter üzerinden attığı tweetler ile açıkladı. Yakın zamanda Türkiye ofisini açmak için kolları sıvayan Musk, bir Twitter kullanıcısına verdiği cevap ile Türkiye'nin her noktasına Superchargers istasyonu kuracağı müjdesini verdi.

Twitter kullanıcısı Utku Şimşek tarafından sorulan “Hey Elon, bu haritadaki Tesla şarj istasyonları doğru mu? Sadece bu bölgelerde mi inşa edilecek? Bu harita sizin resmi açıklamanız mı?” sorusuna yanıt veren Musk, Tesla hayranlarını da müjde vermiş oldu.





Elon Musk'ın Utku Şimşek'e verdiği yanıtta “Superchargers sonuçta tüm bölgeyi kapsayacak” dedi ve Tesla’nın kısa süre içerisinde ülkemizde resmi bir dağıtıcı üzerinden satılmasını ve Tesla Türkiye ofisinin kurulmasını bekleyen teknoloji tutkunlarına da umut verdi.

Bu konuşmaların ardından Twitter’daki TeslaTurk hesabından paylaşılan ve Tesla fanatiklerinin kaydettiği “Sevgili Elon, Türk kebabı seni bekliyor” mesajına da CEO tarafından; “Teşekkürler” diye yanıt verildi


#Elon Musk
#Superchargers
#Tesla
6 yıl önce