|

Elon Musk alev silahı satışına başladı

Ünlü girişimci Elon Musk, yine ilginç bir ürünle internet dünyasının en çok konuşulan ismi olmayı başardı. The Boring Company isimli şirketine fon sağlamak için alev silahı satışına başlayan Musk, tanıtımı bizzat kendisi yaptı.

Yeni Şafak
11:47 - 28/01/2018 Pazar
Güncelleme: 11:55 - 28/01/2018 Pazar
Diğer
Elon Musk, şirketi The Boring Company için alev silahı satışa sundu.
Elon Musk, şirketi The Boring Company için alev silahı satışa sundu.

Elon Musk’ın değerli şirketlerinden biri olan The Boring Company, yer altı tünelleriyle ulaşımı kolaylaştırmaya çalışıyor. Ünlü girişimci geçtiğimiz aylarda bu şirket için şapka satışı yapmış ve bir sonraki ürünün alev silahı olduğunu söylemişti. Musk, bu sözünü tutarak sınırlı sayıda ürettiği Alev silahlarının pazarlamasını bizzat gerçekleştirdi.

Musk, şapka satışlarının iyi gitmesi sonrasında sosyal medya hesaplarından alev silahının tanıtımını yaptı. The Boring Company Flamethrower isimli alev silahı için şahsi Instagram ve Twitter hesaplarında paylaştığı gönderiler binlerce kişi tarafından beğenildi.


"46 bin sınırlı üretim The Boring Company şapkası satıldı. 4 bin kaldı. Sonra sırada alev silahı var."


Tanıtımı yapılan ve sınırlı sayıda üretileceği belirtilen alev silahı yanında bir yangın tüpü ile beraber 500 dolara satılacak. The Boring Company’nin internet sitesinde ön sipariş fiyatı 600 dolar olarak belirtiliyor. Bu alev silahı, ateş püskürtme kapasitesi düşük olduğu için ABD’de silah kategorisine girmiyor. Bu nedenle satışının yapılmasında kanunen bir sorun yok.

Elon Musk, bu silahı ‘dünyanın en güvenli alev silahı’ olarak tanıtıyor. Bu silahı ne için ürettiğini soran kişilere de ‘eğlenmek isteyen insanlar için’ cevabını veriyor. Normal olarak böyle bir silah için 500 dolar yüksek bir fiyat. Ancak ürünün asıl amacı The Boring Company’e fon sağlamak olduğu için bu fiyat uygun görülmüş.

Great for roasting nuts 🔥 🥜

Elon Musk (@elonmusk)'in paylaştığı bir gönderi ()

#Elon Musk
#Alev Silahı
#Boring Company
6 yıl önce