|

Elektrikli C4 geliyor

Fransız otomotiv devi Citroen, tamamen elektrikli motora sahip C4 modeli için müjdeyi verdi. Rakipleri ile boy ölçüşecek bir menzile sahip olacak yeni C4 modeli, 2020 yılında hayranları ile buluşacak.

Yeni Şafak
09:50 - 14/10/2018 Pazar
Güncelleme: 09:59 - 14/10/2018 Pazar
Yeni Şafak
Elektrikli Citroen C4.
Elektrikli Citroen C4.

Fransız otomotiv devi Citroen, C4 hayranlar için müjdeli haberi verdi. Geleceğin otomobillerini üretmek için büyük yatırımlara imza atan firma firma, tamamen elektrikli C4 modelini 2020 yılında kullanıcıları ile buluşturmayı planlıyor.

C4 TEK ŞARJ İLE 350 KM GİDECEK!

Yeni nesil elektrikli motoru ve yeni nesil tasarımı ile hayranlarının karşısına çıkacak otomobil, otomobil hayranlarının dikkatini çekmeye hazırlanıyor. Tek şarj ile 350 km mesafe kat etme yeteneğine sahip olacak Citroen C4, CMP adı verilen yeni bir platform üzerine inşa edilecek.

DİĞER MOTORLARDAN VAZGEÇMİYOR!

Ayrıca firma yetkilileri tamamen elektrikli Citroen C4’ün yanı sıra dizel ve benzinli motor seçeneklerine sahip C4 modellerinin satışına da devam edileceğini belirtti. Bildiğiniz gibi birçok otomobil firması dizel motor seçeneğini araçlarından kaldırırken bazı otomotiv devleri de tamamen elektrikli motora geçmeyi planlıyor. Fransız otomotiv devi Citroen ise anlaşılan bir süre daha benzinli ve dizel motora sahip araçlarını piyasa sürmeyi planlıyor.

#Citroen
#Citroen C4
#Elektrikli motor
5 yıl önce