|

BiP Spor’dan derbi konulu 30 bin TL ödüllü Hadi yarışması

BiP’in, sporun gündemini akıllı telefonlara taşıyan kanalı BiP Spor, sporseverlerin maç heyecanına eşlik ederken devre arasında da Hadi ile 30 bin TL ödüllü bilgi yarışması düzenliyor. Bu akşam oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisinin devre arasındaki Hadi yarışmasında 30 bin TL ödül dağıtılacak.

Yeni Şafak
11:11 - 2/12/2018 Pazar
Güncelleme: 12:04 - 2/12/2018 Pazar
Yeni Şafak
Hadi yarışması her gün gerçek para ödülü dağıtıyor.
Hadi yarışması her gün gerçek para ödülü dağıtıyor.

Bugüne kadar milyonları akıllı telefon başına toplayan fenomen yarışma Hadi, derbi heyecanına da ortak oluyor. Beşiktaş – Galatasaray maçının devre arasında BiP Spor sponsorluğunda düzenlenecek yarışmada 30.000 TL dağıtılacak. Ayrıca BiP Spor kanalını takip eden ve “joker” yazıp mesaj olarak gönderen ilk 30.000 kişi yarışmada kullanabilecekleri bir joker hakkına da sahip olacak ve kazanma şansını arttıracak.

Kısa sürede büyük beğeni kazanan ve mobil dünyanın en eğlenceli etkinliklerinden biri haline gelen Hadi, tüm Türkiye’nin merakla beklediği ve bugün saat 20:00’da oynanacak Beşiktaş – Galatasaray derbisinin devre arasında yani 20:45’te sizleri yarışma heyecanına ortak olmaya davet ediyor. Müge Boz’un sunacağı ve usta spor yorumcusu Murat Özarı’nın eşlik edeceği yarışmada iki takım hakkında sorulacak olan 5 sayıda soruyu doğru bilen yarışmacılar 30 bin TL’yi paylaşacak.


En güncel spor haberleri BiP Spor’da

Türk mühendisleri tarafından geliştirilen iletişim ve yaşam platformu BiP’in en güncel spor haberlerini alabileceğiniz, transfer haberlerini ilk olarak öğrenebileceğiniz, maç yorumlarını bitiş düdüğünün ardından cebinize getiren kanalı BiP Spor’u takip etmek için Keşfet kategorisine girmeniz ve Takip Et butonuna dokunmanız yeterli.

#Hadi
#Turkcell
#Spor
#Bip
5 yıl önce