|

BİM'de Apple ürünleri kapış kapış satılıyor

Perakende mağazalar zinciri olan BİM, geçtiğimiz hafta dağıttığı broşürleri ile duyurduğu Apple aksesuarlarını bugün itibari ile satışa sundu. Fiyatın uygun olması nedeni ile sabahın erken saatlerinde BİM’in kapısında kuyruk oluşturan müşterilerin bir kısmı Apple ürünlerinden bir kaç tane satın alırken bir kısmı da ne yazık ürünü satın almak için yetişemedi.

Yeni Şafak
12:14 - 11/08/2017 Cuma
Güncelleme: 14:14 - 11/08/2017 Cuma
Yeni Şafak
Perakende mağazalar zinciri olan BİM, Apple ürünlerini satışa sunmaya başladı.
Perakende mağazalar zinciri olan BİM, Apple ürünlerini satışa sunmaya başladı.

Geçtiğimiz hafta BİM’in orijinal Apple ürünleri satışa sunacağı haberini sizler ile paylaşmıştık. 11 Ağustos yani bugün itibari ile ciddi bir indirimle satışa sunulacak ürünler fiyatı itibariyle kapış kapış gitmesi bekleniyor.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda iPhone 7 ve PlayStation 4 gibi ürünler satan BİM, Apple’ın 1 metre ve 2 metrelik bağlantı kablosunu (lightning) ürün yelpazesine ekleyecek. Bunun yanı sıra müşteriler, Apple’ın kablolu kulaklığı Earpods’u da BİM’de bulabilecek.

Perakende marketler zinciri olan BİM, Apple’ın 1 metrelik lightning kablosunu 40 TL, 2 metrelik lightning kablosunu 50 TL’den satışa sunulacak. Earpods’u ise 55 TL’li fiyat etiketi ile müşterilerine sunacak.

Fiyatın uygun olması nedeni ile mağazalara daha şimdiden akın eden müşteriler ürünleri hızlıca tüketmeye başladı. Sınırlı sayıda bulunan ürünleri sabahın erken saatlerinde almak için mağazaya giden birçok müşteri ise ürünü almaya yetişemedi. Satın almayı başaranlar ise duygularını Twiter’dan paylaştı;







  • Lightning kablo
    (1 metre) – 89 TL
  • Lightning kablo
    (2 metre) – 129 TL
  • Earpods kulaklık
    – 129 TL
#BİM
#Apple
#Aksesuar
7 yıl önce