|

BİM uygun fiyata üst seviye oyuncu faresi satıyor

Türkiye’nin önde gelen marketler zincirinden biri olan BİM, piyasa fiyatlarını alt üst edecek bir satışla daha müşterilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Üst seviye oyuncu faresi Steelseries Rival 110’ü büyük bir indirimle satışa sunacak olan BİM, 22 Haziranda söz konusu ürünü aktüel ürünler listesinde satışa koyuyor.

Yeni Şafak
14:19 - 13/06/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Üst seviye oyuncu faresi ile birlikte birçok teknolojik üründe yine 22 Haziran'da uygun fiyata satışa sunulacak.
Üst seviye oyuncu faresi ile birlikte birçok teknolojik üründe yine 22 Haziran'da uygun fiyata satışa sunulacak.

Son dönemde sattığı teknolojik ürünlerle gündeme gelen BİM, yine yeni bir ürünü daha aktüel ürünler listesine koymaya hazırlanıyor. Bu sefer oyun severlerin ilgisini çekecek bir ürün satmaya hazırlanan marketler zinciri, Steelseries Rival 110 oyuncu faresini satışa sunuyor.

Piyasa fiyatının yine çok altında satan BİM, piyasada 180 ila 199 TL arasında satılan üst düzey oyuncu faresini 139TL’den satışa koyacak.


Bildiğiniz gibi Türkiye’nin önde gelen marketler zincirinden biri olan BİM, birçok teknolojik ürünü piyasa fiyatının altında satmaya devam ediyor. Hal böyle olunca sınırlı sayıda satışa sunulan bu ürünlere yetişebilmekte çoğu zaman pek mümkün olmuyor. Eğer Steelseries Rival 110 üst seviye oyuncu faresine sahip olmak istiyorsanız, 22 Haziran tarihinde sabahın erken saatlerinde BİM’in kapısının önünde olmanız gerekiyor.

#BİM
#Steelseries Rival 110
#Oyuncu faresi
6 yıl önce