|

Bakır iPhone'un adı ortaya çıktı

ABD’li teknoloji devi Apple’ın, yeni renk seçeneklerinden olması beklenen bakır renkli iPhone’un adı ortaya çıktı. Weibo sosyal ağında ortaya çıkan bilgiler doğrultusunda söz konusu cihazın Blush Gold ismine sahip olacağı ifade ediliyor.

Yeni Şafak
13:58 - 14/08/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
10. yıla özeli piyasaya sürülmesi beklenen iPhone 8'in yeni renk seçeneği olan bakır renginin Blush Gold olarak adlandırılması bekleniyor.
10. yıla özeli piyasaya sürülmesi beklenen iPhone 8'in yeni renk seçeneği olan bakır renginin Blush Gold olarak adlandırılması bekleniyor.

Apple’ın 10. Yıla özel eylül ayında resmi tanıtımını gerçekleştirmesi beklenen iPhone 8’in ortaya çıkan yeni renk seçenekleri, Apple severleri heyecanlandırmaya başladı. Diğer modellere göre ortaya çıkan bakır rengindeki iPhone 8, firmanın modellerine uyguladığı en çarpıcı ve özgü renkler arasında yerini aldı.

Bildiğiniz gibi iPhone modellerinin renk seçeneklerinin kendilerine ait isimlendirmeleri bulunuyor. Weibo sosyal ağında ortaya çıkan bilgilere göre ise bakır renkli yeni seçeneğin ismi Blush Gold olacağı ifade ediliyor.


Ayrıca Apple’ın merakla beklenen cihazı iPhone 8, 64 ve 128 GB’lık modeller ile satışa sunulması bekleniyor. 1000 ila 1200 dolar fiyat etiketi ile kullanıcılar sunulacağı söylenen yeni cihazın, aynı anda tanıtımının gerçekleştirilmesi beklenen iPhone 7S’den biraz daha yüksek bir fiyata sahip olacağı belirtilenler arasında yerini alıyor.

#Apple
#iPhone 8
#Blush Gold
7 yıl önce