|

AirPods'un şarj kutusu güncelleniyor

ABD’li teknoloji devi Apple, 12 Eylül akşamı iPhone X lansmanında kablosuz şarj olabilen yeni AirPods'u göstermişti. Yapılan açıklamaya göre yeni bir AirPods değil, sadece kablosuz şarj olabilen yeni şarj kutusu geliyor.

Yeni Şafak
11:57 - 15/09/2017 Cuma
Güncelleme: 15:17 - 15/09/2017 Cuma
Yeni Şafak
ABD'li teknoloji devi Apple, merakla beklenen yeni nesil bir AirPods yerine kablosuz şarj özelliğine sahip kulaklık şarj kutusu tanıttı.
ABD'li teknoloji devi Apple, merakla beklenen yeni nesil bir AirPods yerine kablosuz şarj özelliğine sahip kulaklık şarj kutusu tanıttı.
ABD'li teknoloji devi Apple, 12 Eylül'de iPhone 8, iPhone X, 4K Apple TV ve Apple Watch 3 gibi dikkat çeken yeni ürünlerini sergiledi. Tanıtımda bir cihaz daha dikkat çekmişti:
Kablosuz şarj olabilen AirPods...
Tanıtım esnasında kablosuz şarj olan AirPods'u görenler,
yeni nesil AirPods
geldiği düşüncesine kapılmıştı. Fakat yapılan açıklamayla AirPods'un yenilenmediği, sadece yeni nesil şarj kutularının tasarlandığı ifade edildi.

Apple İsviçre kaynaklı olduğu söylenen bilgilere göre Apple, yeni nesil teknoloji ile donatılmış bir kulaklık yerine bu yıl kullanıcılarına sadece kablosuz şarj özelliğine sahip bir kulaklık kutusu satmayı planlıyor.
69 dolar fiyat etiketi
ile piyasaya sürüleceği ifade edilen kulaklık kutusu, Apple kullanıcılarına kablosuz şarj özelliğinden başka hiçbir özellik sunmazken yeni kulaklıklara da her hangi bir fonksiyon kazandırmıyor.

Yeni kablosuz kulaklık kutusunda tasarım anlamında sadece
LED batarya
gösterge ışığını
içeriden dışarı alan Apple, kablosuz şarj sırasın da AirPods 2 kutusunun şarj seviyesini kullanıcılarının rahatça takip edebilmesi için bu hamleyi yaptığı ifade ediliyor.


#AirPods 2
#Kablosuz şarj
#Apple
7 yıl önce