|

Samsung'tan 1500 TL'lik hediye

Samsung Galaxy Note 9 için daha önce konuşulmayan iddialar ortaya atıldı. Perşembe günü lansmanı gerçekleştirilecek olan Samsung Galaxy Note 9'un özellikleri ve kampanyaları ortaya çıktı.

Yeni Şafak
13:40 - 7/08/2018 Salı
Güncelleme: 13:54 - 7/08/2018 Salı
Diğer
Samsung Galaxy Note 9.
Samsung Galaxy Note 9.

Lansmanı önümüzdeki perşembe günü New York'ta gerçekleşecek olan ve büyük ilgiyle beklenen Samsung Galaxy Note 9 hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Wan997 adlı bir Reddit kullanıcısı, bir Samsung çalışanından elde ettiğini söylediği bilgileri internette yayınladı!

Haberturk'ün haberine göre söz konusu kullanıcı, daha duyurulmadan önce Samsung Galaxy S9 ve S9+ hakkında doğru çıkan iddialarda bulunmuştu. Bu defa Samsung Galaxy Note 9 hakkında bilgi veren Wan997, telefonu ön sipariş veren kullanıcıların bin 500 TL değerinde AKG marka kablosuz kulaklık (299 dolar değerinde) ya da Fortnite oyun paketini ücretsiz alabileceğini belirtti. Her ikisini de isteyenler için ise 99 dolar ekstra ödeme seçeneği sunulacağının da altını çizdi.

Reddit kullanıcısının öne sürdüğü diğer detaylar şöyle:
  • - Samsung farklı renk seçeneklerine sahip S-Pen'leri satışa sunacak
  • - S-Pen, yalnızca 40 saniyelik şarjla 30 dakika çalışacak
  • - S-Pen'in üzerindeki buton deklanşör görevi görecek ve bu düğmeye çift basılması durumunda, kamera modlarını değiştirecek
  • - Galaxy Note 9, Note 8'in kılıflarına sığabilecek

Hakkındaki resmi bilgiler perşembe günü açıklanacak olan Samsung Galaxy Note 9, Reddit kullanıcısının duyurduğu kampanyalar ve özelliklere sahip olacak mı, kısa zaman içinde ortaya çıkacak.

#Samsung
#Galaxy Note 9
#Hediye
6 yıl önce