|

Süper Lig puan durumu! Süper Lig’de haftanın lideri kim?

Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ederken taraftarlar ise alınan sonuçların ardından puan durumunu inceliyor. Bizler de sizler için Süper Lig canlı puan durumunu ve haftanın liderini araştırdık.

Yeni Şafak
09:51 - 19/08/2018 Pazar
Güncelleme: 09:55 - 19/08/2018 Pazar
Diğer
Süper Lig puan durumu Yeni Şafak'ta.
Süper Lig puan durumu Yeni Şafak'ta.

Süper Lig puan durumu Yeni Şafak’ta. Haftanın maçlarını, maç sonuçlarını ve anlık oluşan puan durumunu sizler için hazırladık. Hangi takımın kaç puanla önde olduğunu canlı puan durumunu ve daha fazlasını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Süper Lig puan durumunu

Aşağıdaki liste üzerinden Süper Lig’de oynanan tüm maçların canlı puan durumuna ulaşabilirsiniz.



Galatasaray Göztepe istatistikleri

Galatasaray ile Göztepe, Süper Lig'de 52 kez karşı karşıya geldi. Galatasaray bu maçların 28'ini kazanırken, Göztepe 11 galibiyet elde etti (13B).

Galatasaray, Göztepe'yi evinde ağırladığı son 18 Süper Lig karşılaşmasında sadece bir kez mağlup oldu (11G 6B) ve son 11 maçta yenilgi yüzü görmedi (9G 2B). Galatasaray aynı zamanda bu 18 maçın 11'inde kalesini gole kapattı.

Galatasaray, Süper Lig'de evinde 19 maçtır yenilmiyor (18G 1B). Sarı kırmızılılar en son Aralık 2005 - Mart 2007 arasında iç sahada bundan daha uzun bir yenilmezlik serisine imza atmıştı (23 maç; 19G 4B).

Göztepe ligdeki son dört maçını kazanamadı (2B 2M) ve son iki maçını kaybetti. Göztepe'nin mağlup olduğu iki maçtan birinde rakibi Galatasaray'dı.

Göztepe ligdeki son dokuz deplasman maçında galip gelemedi (4B 5M). İzmir ekibinin bundan daha uzun süre galibiyetsiz geçen son deplasman serisi Eylül 1979 - Ocak 1982 arasındaydı (21 maç; 6B 15M). Bu serinin son maçında Göztepe'nin rakibi Galatasaray'dı (1-0).

Galatasaray, Süper Lig'de yedi maçtır kazanıyor. Sarı kırmızılılar en son Kasım 2011 ? Ocak 2012 arasında art arda sekiz galibiyet elde edebilmişti (toplamda 9 galibiyet).

Galatasaray, Süper Lig'de İzmir takımlarıyla oynadığı son sekiz maçı kazandı. Galatasaray'ı mağlup eden son İzmir takımı da Göztepe'ydi (Mart 2002, 0-2).

Göztepe, ligde İstanbul takımlarıyla oynadığı son 18 maçını kazanamadı ve son dokuz maçını kaybetti. Göztepe en son Nisan 2002'de Beşiktaş'ı yenmişti.

Göztepe'nin Süper Lig'de geçtiğimiz sezon başından bu yana deplasmanda attığı 19 golün 11'i duran toplardan geldi.

Ligin ilk haftasında sadece iki takım net gol pozisyona giremedi: Göztepe ve Antalyaspor.

Galatasaray ligin ilk haftasında Kayserispor ile birlikte kalesinde en az şut gören iki takımdan biriydi (6). Göztepe bu iki takımın ardından üçüncü sırada yer almasına rağmen (7), ilk haftada Galatasaray'dan iki gol daha fazla yedi.

Ligin ilk haftasında Antalyaspor'un (8) ardından en az faul yapan üç takımın ikisi bu maçta karşılaşacak: Galatasaray ve Göztepe (11, Yeni Malatyaspor ile birlikte).

Galatasaray'ın iç sahada attığı son üç lig golünde de Gary Rodrigues'in direkt katkısı var (1 gol, 2 asist).

Ligin ilk haftasında en fazla uzaklaştırma yapan üç isimden biri Galatasaraylı Serdar Aziz'di (12, Mustafa Yumlu ve Jakub Brabec ile birlikte).

Halil Akbunar, Göztepe'nin ligde deplasmanda attığı son üç golün ikisine direkt katkı yaptı (1 gol, 1 asist).

BB Erzurumspor Beşiktaş maçı istatistikleri

BB Erzurumspor ile Beşiktaş, tarihlerinde ilk kez karşı karşıya gelecek.

Süper Lig'e o sezon yükselen takımlarla deplasmanda oynadığı son dört maçın sadece birini kazanabilen Beşiktaş (1B 2M), daha önceki sekiz karşılaşmanın tamamından galibiyetle ayrılmıştı.

Beşiktaş'ın daha önce Süper Lig'de karşılaştığı tek Erzurum takımı Erzurumspor. Rakibiyle oynadığı ilk maçta deplasmanda 2-2 berabere kalan siyah beyazlılar, daha sonraki beş karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı.

Beşiktaş, ligde oynadığı son altı deplasman maçında art arda iki kez aynı sonuçla sahadan ayrılmadı (3G 2M 1B). Siyah beyazlılar dış sahadaki son karşılaşmasında Osmanlıspor'u yenmişti (3-2).

Beşiktaş, Süper Lig'de dört sezondur ligin ikinci haftalarında kazanamıyor (3B 1M). Siyah beyazlılar en son 2013/14 sezonunun ikinci haftasında Kayseri Erciyesspor'u mağlup etmişti (4-2).

Beşiktaş, Süper Lig'de Ağustos ayında oynadığı son 28 maçın sadece ikisinde sahadan yenik ayrıldı (19G 7B) ve son 15 maçta gol atmayı başardı (toplam 39 gol).

Beşiktaş, Süper Lig'e yeni yükselen takımlarla oynadığı son 30 maçın sadece üçünü kaybetti (21G 6B) ancak bu yenilgilerin tamam deplasmanda gelmişti (Akhisarspor, Karabükspor ve Sivasspor).

Beşiktaş, Süper Lig'de oynadığı son 90 maçın sadece 11'inde mağlup oldu ancak bu yenilgilerin tamamı deplasman maçlarında geldi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ligin ilk haftasında şut yüzdesi en yüksek iki takımdan biriydi (%66.7, Çaykur Rizespor ile birlikte). Lige yeni yükselen bu iki ekip de ilk maçlarında sahadan yenik ayrıldı.

Beşiktaş ligin ilk haftasında en fazla net gol pozisyonu yakalayan üç takımdan biriydi (4, Fenerbahçe ve Yeni Malatyaspor ile birlikte). Bu üç takım arasında gole çevirme oranı en düşük olan da Beşiktaş'tı (%25).

Ligin ilk haftasında Beşiktaş, rakip ceza sahalarında topla en fazla buluşan takım oldu (45).

Beşiktaş ligin ilk haftasında rakip kaleye en fazla şut çeken takımdı (25, engellenenler dahil) ancak siyah beyazlıların bu 25 şutunun sadece üçü kaleyi bulabildi.

Ryan Babel, Beşiktaş'ın Süper Lig'de deplasmanda attığı son dokuz golün beşine direkt katkıda bulundu (4 gol, 1 asist).

Caner Erkin, Süper Lig'in ilk haftasında en fazla şut pası atan iki oyuncudan biriydi (6, Edin Visca ile birlikte).

Leo Schwechlen, Süper Lig'in ilk haftasında en fazla top kapan oyuncular arasında yedi isimle birlikte ikinciliği paylaşıyor (4). Bu oyunculardan biri Beşiktaşlı Tolgay Arslan.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor kalecisi Hakan Canbazoğlu, Süper Lig'in ilk haftasında en fazla kurtarış yapan üç kaleciden biri oldu (4, Ramazan Köse ve Haydar Yılmaz ile birlikte).

#Puan durumu
#Süper Lig
#Süper Lig puan durumu
6 yıl önce