|

Son dakika... Kahramanmaraş’ta inşaatta göçük: 1 ölü, 5 yaralı

Son dakika...Kahramanmaraş’ta bir inşaatta meydana gelen göçükte 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Olayla ilgili son gelişmeler...

Yeni Şafak
13:56 - 13/03/2018 Salı
Güncelleme: 14:01 - 13/03/2018 Salı
IHA
Son dakika... Kahramanmaraş’ta inşaatta göçük: 1 ölü, 5 yaralı
Son dakika... Kahramanmaraş’ta inşaatta göçük: 1 ölü, 5 yaralı

Son dakika... Kahramanmaraş’ta bir inşaatta meydana gelen göçükte 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesi Yeni Sanayi Sitesi’ndeki bir inşaatta beton dökümü sırasında henüz belirlenemeyen bir sebeple göçük meydana geldi. Göçük anında 6 işçi, molozların altında kaldı. Diğer işçiler ve vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılan Ali Topuz (47), Yusuf Köse (34) Hüseyin Gül (53), Ramazan Kar (59), Ahmet Üzüm (47) ve Mustafa Şeker (51) kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Ali Topuz, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kahramanmaraş’ta traktör devrildi: 5 yaralı

Kahramanmaraş’ta bindikleri traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada aynı aileden 1’i ağır 5 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre; Onikişubat ilçesine bağlı Kurtlar Mahallesi’nde Adem Akkurt idaresindeki 46 AN 332 plakalı traktör, seyir halindeyken direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu bağlı olan römorku ile devrildi. Kazada sürücü ile birlikte 1’i ağır 5 kişi yaralandı. Yaralılar kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.


#Son dakika
#Kahramanmaraş
6 yıl önce