|

Son dakika... Beşiktaş’ta 5 araç birbirine girdi: 1 yaralı

Beşiktaş’ta yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir cipin önündeki araca çarpması sonucu 5 araç birbirine girdi. Kaza sonucu 1 kişi hafif yaralanırken, trafik felç oldu.

Yeni Şafak
12:11 - 25/09/2018 Salı
Güncelleme: 12:17 - 25/09/2018 Salı
IHA
Beşiktaş’ta 5 araç birbirine girdi.
Beşiktaş’ta 5 araç birbirine girdi.

Beşiktaş’ta 5 araç birbirine girdi. Kaza, saat 10.30 sıralarında Beşiktaş Barbaros Bulvarı Sait Çiftçi bağlantı yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre süratli olduğu görülen Makedonya plakalı bir cipin sürücüsü yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan cipin önündeki araca çarpması sonucu 5 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazaya karışan araçlardan bir tanesinin içerisindeki Kerim Zorlu, başını direksiyona çarparak hafif şekilde yaralandı. Kaza sonrası araçlarından inen sürücüler, kendi aralarında anlaşamayınca durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, kazayla ilgili tutanak tuttu. Kaza nedeniyle ise trafik felç oldu.

"5 araca birden çarptı, hızlıydı”
Başından hafif şekilde yaralanan Kerim Zorlu, “Şeridimizde duruyorduk. Hepimiz aynadan da gördük, çok hızlı bir şekilde araç geldi. İlk önce 5 araca birden çarptı, zincirleme kaza oldu. Yağmur ve aşırı sürat her zamanki nedenlerden, sadece ben kafamı vurdum ve sırtımda ağrılar çıktı” ifadelerini kullandı.

Kazaya karışan Murat Zil, "Yağmur ve ıslak zeminde köprü yolundan gelen cip sürücüsü sanırım biraz hızlıydı. Seyir halindeyken hızlı bir şekilde bizim araçlara çarptı. Benim aracımda zarar gördü, bende bir şey yok" dedi.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekip kazayla ilgili inceleme başlattı.

#Beşiktaş
6 yıl önce