|

Şifresiz beIN Sports canlı yayın izle! beıN Sports Haber şifresiz olarak ekranlarda

beIN Sports Haber canlı izleme bilgileri haberimizde. Süper Lig’in resmi yayıncısı beIN Sports, yaptığı açıklamada şifresiz olarak izlenebileceğini duyurdu. Gerekli frekansları girdiğinizde beIN Sports’u şifresiz bir şekilde canlı olarak izleyebilirsiniz. Peki beIN Sports Haber şifresiz nasıl canlı izlenir?

Yeni Şafak
15:03 - 24/10/2018 Çarşamba
Güncelleme: 15:08 - 24/10/2018 Çarşamba
Diğer
Frekans bilgileriyle birlikte artık beIN Sports'u şifresiz olarak izleyebilirsiniz.
Frekans bilgileriyle birlikte artık beIN Sports'u şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

beIN Sports’u şifresiz canlı izlemek mümkün. Yapılan resmi açıklama ile birlikte futbolseverler artık maçları şifresiz bir şekilde izleyebilecekler. Birkaç dakikanızı ayırarak frekans bilgilerini girebilir ve maçları kesintisiz izleyebilirsiniz.

beIN Sports canlı izleme bilgileri

Süper Lig’de oynanacak olan maçları sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden canlı bir şekilde izleyebilirsiniz.

beIN Sports Haber şifresiz canlı izleme

Yapılan resmi açıklamanın ardından beIN Sports kanalını şifresiz olarak izleme imkanına sahipsiniz. Gireceğiniz frekans bilgileriyle beIN Sports’u televizyonlarınızdan şifresiz olarak izleyebilirsiniz. Yayınlar, programlar ve maç özetleri beIN Sports şifresiz kanalda.

beIN Sports Haber frekans bilgileri

Türksat 4A

12379 MHZ Horizontal ( Yatay )

DVB-S Sembol Oranı: 30000

FEC 3/3 Digitürk Kanal 83.



Galatasaray Schalke maçına ait notlar

Galatasaray ile Schalke, Şampiyonlar Ligi'nde daha önce sadece bir kez eşleşti. 2012/13 sezonu son 16 turundaki eşleşmeyi, iç sahada 1-1 ve deplasmanda 3-2'lik skorlarla rakibini turnuva dışında bırakan Galatasaray kazanmıştı.

Galatasaray, Kasım 1992'deki 1-0'lık Eintracht Frankfurt galibiyetinden (UEFA Kupası) bu yana Avrupa kupalarında iç sahada Alman takımlarını yenemiyor (4B 3M).

Schalke'nin Galatasaray karşısında Mart 2013'te evinde aldığı 3-2'lik yenilgi, Alman ekibinin Türk takımlarına karşı Avrupa kupalarında elde ettiği tek iç saha yenilgisi olma özelliğini taşıyor (2G 3B).

Şampiyonlar Ligi'nde iç sahada oynadığı son üç maçta yenilmeyen Galatasaray (2G 1B), buna karşılık bu turnuvada evinde Aralık 2013'ten bu yana üst üste iki maç kazanamıyor.

Schalke, Avrupa kupalarında grup aşamasında oynadığı son 15 maçın sadece birini kaybetti (11G 3B).

Schalke, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son üç deplasman maçını da kazandı; bu, onların bu turnuvadaki en iyi deplasman galibiyeti serisi.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 16 maçın sadece birinde kalesini gole kapatabildi (33 gol yediler) ancak bu gole kapama, sarı kırmızılıların iç sahada oynadığı son maçta geldi (Lokomotiv Moskova'ya karşı).

Schalke'nin Şampiyonlar Ligi'nde attığı son dokuz golün sekizi deplasmanda geldi; buna son maçlarında Weston McKennie'nin Lokomotiv Moskova'ya attığı gol de dahil.

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, takımının Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son üç iç saha maçında da gol atmayı başardı. İnan, bu seriden önce forma giydiği 12 iç saha maçında gol atamamıştı.

Schalke'nin Şampiyonlar Ligi'nde attığı son 24 golün 19'u ve son dört golün tamamı maçların ikinci yarılarında geldi.


#beIN Sports
#beIN Sports canlı izle
#beIN Sports izle
#Şifresiz beIN Sports izle
5 yıl önce
default-profile-img