|

Yıkacağını değil yapacağını anlat

Millet İttifakı’nı “yıkım ittifakı” olarak tanımlayan Beykoz Akbaba köyündeki seçmen, “Bize yıkacaklarınızdan değil yapacaklarınızdan bahsedin” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 20/06/2018 Çarşamba
Güncelleme: 04:22 - 20/06/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Şükriye Ünlü
Şükriye Ünlü

24 Haziran seçimlerine 4 gün kala Yeni Şafak ve tvnet ekipleri seçmenin nabzını tutmaya devam ediyor. Ekibimizin bu kez durağı İstanbul’un Beykoz ilçesinin Akbaba köyü oldu. Muhalefetin vaadlerin inandırıcı olmadığını belirten Akbabalılar, Millet İttifakı'nı ‘‘Yıkım ittifakı’’ olarak tanımladı. Akbabalı seçmenin görüşleri şöyle:

MİLLET İTTİFAKI HDP DESTEKÇİSİ

* Arif Ünlü:
“Erdoğan dışındaki cumhurbaşkanı adaylarının sicillerini biliyoruz zaten, hayatta vaadlerini tutmazlar. Millet İttifakı’nın amacı ülkeyi kurtarmak değil batırmak. Millet ittifakı, yıkım ittifakı. Millet İttifakı komple HDP’yi destekliyor.”

* Agah Cumhur Gök:
“Ben yaşadığımı yaşadım gençler için gelecek vaat eden bir cumhurbaşkanı istiyorum. Gençleri spora teşvik edecek bir cumhurbaşkanı istiyorum.”

DİK DURAN LİDER

* Şükriye Ünlü:
“Cumhurbaşkanımızın dış devletlere karşı dik durmasını istiyoruz.”
* Cafer Tayyar Ünlü:
“Tayyip Erdoğan gibi bir cumhurbaşkanı istiyorum. Gelmiş geçmiş en iyi cumhurbaşkanıdır. Önceki liderler Avrupa ülkelerine karşı boyun eğiyordu. Para dileniyordu onu da alamadan geliyordu.”

İMAR BARIŞI BİZE UMUT OLDU

* Namık Gürses:
“Muhalefetin vaadleri inandırıcı değil. Muharrem İnce gelse ne yapacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi çalışacak mı? İmar barışı benim için umut oldu.”

* Esin Ulutaş
: “Doğru dürüst bir Cumhurbaşkanı gelsin. Şimdiki Cumhurbaşkanımızdan memnunuz. Kavga istemiyoruz dürüst bir lider istiyoruz.”
#Seçim
#Türkiye
6 yıl önce