|

Vakit Türkiye vakti

AK Parti, 'vakit Türkiye vakti' ana konseptiyle meydanlara çıkacak. Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından aday tanıtımı ve beyanname açıklanacak. Beyannamede 146 büyük proje yer alacak. Seçim mitingleri Erzurum ile başlayacak. Son miting olan İstanbul mitingi ise 'Cumhur İttifakı' mitingi olarak düzenlenecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/05/2018 Perşembe
Güncelleme: 14:08 - 24/05/2018 Perşembe
Yeni Şafak
AK Parti’nin seçim beyannamesi bugün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından aday tanıtımının da yapılacağı görkemli bir törenle Ankara Spor Salonu'nda açıklanacak.
AK Parti’nin seçim beyannamesi bugün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından aday tanıtımının da yapılacağı görkemli bir törenle Ankara Spor Salonu'nda açıklanacak.

AK Parti, 24 Haziran seçiminde 146 büyük projeyle seçmen önüne çıkmaya hazırlanıyor. 24 Haziran seçimleri için milletvekili adaylarını belirleyen AK Parti’nin seçim beyannamesi bugün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından aday tanıtımının da yapılacağı görkemli bir törenle Ankara Spor Salonu'nda açıklanacak.

AK Parti’nin 16 yılının özetleneceği beyanname 6 başlıktan oluşacak. Erdoğan’ın daha önce açıkladığı manifesto özet olarak beyannamenin sunuş bölümüne koyulacak. Beyannamenin son bölümünde 146 büyük proje yer alacak. Şimdiye kadar yapılan, devam eden ve yeni projeler anlatılacak.

EKONOMİ ÖN PLANDA

Aday tanıtım toplantısında açıklanacak beyannamede yeni hükümet sisteminin getireceği kazanımlar, yeni dönemde dış politika, ekonomi ve toplumsal politikaların daha etkin hale geleceği anlatılacak. Beyannamede ekonomik adımlar öncelikli olacak. Faiz, enflasyon ve cari açığın düşürülmesi için atılacak adımlar beyannamede yer alacak.

MARATON ERZURUM'DAN BAŞLIYOR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “26 Mayıs Cuma günü, milli mücadelenin sembol şehirlerinden Erzurum'la mitinglerimize başlıyoruz. 30'un üzerinde ilde miting planlıyoruz. İstanbul mitingimizi en sona bırakacağız. Cumhurbaşkanımızın televizyon programlarını da planlamış bulunuyoruz” dedi.

CUMHUR İTTİFAKI MİTİNGİ

Cumhur İttifakı olarak MHP ile yürütecekleri seçim faaliyetlerinin olacağına işaret eden Ünal, kampanya sürecini de Milli Mutabakat Kurulu üzerinden karşılıklı istişarelerle sürdüreceklerini açıkladı. Ünal, "İstanbul ya da başka bir mitingimizi 'Cumhur İttifakı' mitingi olarak planlamayı düşünüyoruz. Konuyu Cumhur İttifakı'nın diğer ortaklarıyla değerlendireceğiz" dedi.

YAPARSA YİNE AK PARTİ YAPAR

Beyannamede, “16 yıldan beri AK Parti çok şey yaptı. Şimdi, yeni bir başlangıçla 'Yine yaparsa AK Parti yapar' diyerek yolumuza devam edeceğiz. Ana konseptimizi de 'vakit Türkiye vakti' olarak belirledik. İrade, erdem, cesaretle vakit Türkiye vakti. Birlik, bereket, bollukla vakit Türkiye vakti. Güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye. Yaparsa yine AK Parti yapar" vurgusu öne çıkacak. Aday tanıtım toplantısına, AK Parti listelerinden aday gösterilen BBP'li isimlerin de katılacak.

  • Yeni Dombra sürprizi
  • Tanıtım toplantısında 'Dombra'nın bestecisi Arslanbek Sultanbekov'un yeni parçası da seçim müziği olarak görücüye çıkacak. Ayrıca 3 ayrı kategoride hazırlanan seçim müziklerinde, Türkiye'nin birliği, beraberliği ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet mottosu altında oluşturduğu birlik beraberlik vurgusuna dönük müzikler, AK Parti'ye dönük müzikler yer alacak. Seçim müzikleri arasında geçmişte olduğu gibi Arapça ve Kürtçe müzikler de kullanılacak.
#AK Parti
#Seçim
6 yıl önce