|

Söz millette

İstanbul milletvekili adayı Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş vatandaşın nabzını Güngören Merter’de tuttu. Seçmenlerle buluşan Kurtulmuş, “Sözü millete bırakıp güven ve istikrarla yola devam diyoruz” dedi

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/06/2018 Pazar
Güncelleme: 02:51 - 17/06/2018 Pazar
Yeni Şafak
Oruç Köse adlı vatandaşın evine konuk olan Numan Kurtulmuş, “Ev ev, sokak sokak dolaşarak 24 Haziran seçimlerinin ülkemizin geleceği için önemli olduğunu anlatıyoruz” dedi.
Oruç Köse adlı vatandaşın evine konuk olan Numan Kurtulmuş, “Ev ev, sokak sokak dolaşarak 24 Haziran seçimlerinin ülkemizin geleceği için önemli olduğunu anlatıyoruz” dedi.

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala Ak Parti milletvekillerinin saha çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İstanbul 3. Bölge 1. Sıra milletvekili adayı Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Güngören Merter’de vatandaşla buluştu. Esnafları gezen Kurtulmuş, Oruç Köse adlı vatandaşın evine konuk oldu. Kurtulmuş, “Ev ev, sokak sokak dolaşarak 24 Haziran seçimlerinin ülkemizin geleceği için önemli olduğunu anlatıyoruz. Halkımız her şeyin farkında son sözü Millete bırakıp güven ve istikrarla yola devam diyoruz” dedi.

BİR KERE BİLE BİZİ YANILTMADI

Ev sahibi Oruç Köse, “Yıllardır İstanbul’da yaşıyorum. Muhafazakar bir ailem var. Biz AK Parti döneminde yaşadığımız bu rahatlığı başka zaman yaşamadık. Geçmişte muhalefet partilerinin yaptıklarını da biliyoruz. Ben Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gözü kapalı güvenirim. 16 yılda bir kere bile bizi yanıltmadı. İlk turda sandığı patlatarak hem Cumhurbaşkanımız Erdoğan olacak hem de sandıktan AK Parti çıkacak” şeklinde konuştu.


SU İÇİN BİRBİRİMİZE GİRİYORDUK

Artık Türkiye’nin eskisi gibi olmadığına dikkat çeken Hasan Alioğlu, “Millet gözünü açtı. İstanbul’da önceleri su için bile birbirimize giriyorduk. Üç çocuğumun ikisi İmam Hatip Lisesi mezunu büyük olanı kat sayı mağduruydu. Üniversite sınavında yeterli puanı almasına rağmen istediği bölümü kazanamamıştı. İki kızım da başörtülü artık bırak üniversiteyi işe bile tesettürlü gidiyorlar. Bu bile benim için yeterliyken. Erdoğan’ın yapmadığı bir faaliyet kalmadı. Eğer ki Allah korusun sandıktan çıkamazsak ülke çok kötü bir yere gider” dedi.

‘Millet İttifakı PKK destekçisi’

Kurtulmuş’un ziyaret ettiği esnaflardan Esra Yıldırım, oyunu Cumhur İttifak’ından yana kullanacağını belirterek, “Ben milliyetçi kökenli bir aileden geliyorum. Bu zamana kadar zaten hep MHP’ye vermiştim. Şimdi Cumhur İttifakı dışında kime vereceğim ki? Millet İttifak’ı PKK’ya destek veriyor. Şehitlerimin kemikleri sızlar” dedi. Bakan Kurtulmuş’u elini sıkarak karşılayan esnaf Süleyman Bilen de, “Ben yıllardır Merter’de esnafım ekonomik krizler gördük. Millet kasaları fırlatıyordu. Aklıselim olan herkes kime oy vermesi gerektiğini bilir. Fazla söze gerek yok. Durmak yok yola devam” şeklinde konuştu.

#Numan Kurtulmuş
#Merter
6 yıl önce