|

Son 5 gün seferberliği

AK Parti, seçimin son haftasına büyük bir seferberlikle giriyor. Çalmadık kapı bırakmama hedefi ile çalışmalara başlayan teşkilatlar bu hedefe ulaşmak için tempoyu artıracak. Ev ve mahalle ziyaretlerinde teşkilatlar, 16 yıllık AK Parti döneminde güçlü Türkiye için atılan adımları anlatmayı sürdürecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/06/2018 mardi
Güncelleme: 03:48 - 19/06/2018 mardi
Yeni Şafak
​AK Parti, seçimin son haftasına büyük bir seferberlikle giriyor.
​AK Parti, seçimin son haftasına büyük bir seferberlikle giriyor.

24 Haziran seçimlerine 5 gün kala AK Parti, büyük bir seferberlik başlatırken Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da teşkilatına “Hedefler 24 Haziran’a bağlı” mesajı gönderdi. Büyük seçim öncesinde seçmene son mesajlar ulaştırılırken AK Parti teşkilatlarında sandık günü için alarm verildi. Teşkilatlardaki seçim koordinasyon merkezleri toplanarak sahada yaşanan eksiklikleri belirledi.

TEMPOYU ARTIRIYOR

Çalmadık kapı bırakmama hedefi ile çalışan teşkilatlar bu hedefe ulaşmak için tempoyu artıracak. Ev ve mahalle ziyaretlerinde teşkilatlar, 16 yıllık AK Parti döneminde güçlü Türkiye için atılan adımları anlatmayı sürdürecek. Türkiye’nin daha güçlü adımları atması için güçlü Meclis, güçlü hükümetin gerekliliği vurgulanacak. 24 Haziran’da katılımın artması ve geçersiz oy sayısının en aza indirilmesi de AK Parti’nin önem verdiği konuların başında geliyor.

TEŞKİLATLARA MESAJ

Son haftada Erdoğan da teşkilatlarına mesaj gönderdi. Erdoğan’ın mesajı şöyle: “24 Haziran’dan başarıyla çıkarsak, hem bugüne kadar yaptıklarımızı hem de bundan sonra yapacaklarımıza ilişkin taahhütlerimizi milletimize ibra ettirmiş olacağız.”

HEDEFLERİMİZ SEÇİMDEN GEÇİYOR

“Bunca yıllık emeğin heba olmaması, ülkemizin ve milletimizin içinden geçtiği kritik dönemi başarıyla hedeflerine ulaştırabilmemiz, 24 Haziran seçimleri”

  • Mitinglere devam
  • Seçime 5 gün kala Cumhurbaşkanı Erdoğan mitinglerle halka kucaklaşmaya devam edecek. Mitinglerine Erzurum ile başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugüne kadar 26 ilde vatandaşlarla buluştu. Çoğu zaman günde 2 şehre giden Erdoğan, son günlerde Adana, Şanlıurfa, Mardin, Gaziantep, Kahramanmaraş ve İstanbul’daki ilçe mitingleriyle seçim çalışmalarını tamamlamış olacak.
#AK Parti
#Seçim
il y a 6 ans