|

CHP’ye ‘Demirtaş’ tepkisi

Diyarbakır’da 6-7 Ekim 2014’te kurban eti dağıtırken PKK’lılar tarafından vahşice katledilen Hasan Gökgöz’ün babası Mehmet Gökgöz, Selahattin Demirtaş’ın olayların azmettiricisi olduğunu söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 12/06/2018 Salı
Güncelleme: 04:31 - 12/06/2018 Salı
Yeni Şafak
Mehmet Gökgöz, üzerinden yıllar geçmesine rağmen acısının hala tazeliğini koruduğunu söyledi.
Mehmet Gökgöz, üzerinden yıllar geçmesine rağmen acısının hala tazeliğini koruduğunu söyledi.

Demirtaş’ı cezaevinde ziyaret eden siyasilere de tepki gösteren Gökgöz, “CHP, ‘Türkiye’yi kurtaracağım’ diyor, teröristi ziyaret ediyor. Onu ziyaret edenler kendilerini bizim yerimize koysun. Onların çocuklarını Demirtaş katletse acaba gidip ziyaret ederler mi?” diye sordu.

ASIL MAĞDUR KİM?

Demirtaş’ın o dönem “Her tarafı Kobani yapın” dediğini hatırlatan Mehmet Gökgöz, şunları söyledi: “Şu anda cezaevinde olanlar müebbet yemişse, bunun 5 kat daha fazla ceza alması lazım. Demirtaş’ın hanımına sesleniyorum; kocanı görmeye gidebiliyorsun ama biz oğlumuzu göremiyoruz. Sen mi mağdursun yoksa biz mi? Senin acın mı büyük, yoksa bizim mi?”

HDP KANDIRIYOR

HDP yöneticilerinin çoğunun Kürtçe dahi bilmediğine dikkat çeken Gökgöz, “Kürtleri kandırıyorlar. Buradan sesleniyorum; aklınızı başınıza alın, bunlar bizi temsil etmiyor. Bunlar 1976’dan bu yana kanın içinde. Bunlar Kürtleri dinden çıkarmak için uğraşıyor. Türk ile Kürt eskiden bu yana birdir. Türk ile Kürt bir olursa kimse onlarla baş edemez” dedi.

TERCİHİM ERDOĞAN

Seçimlerde tercihini Erdoğan’dan yana kullanacağını belirten Mehmet Gökgöz, şöyle konuştu: “Herkes o Müslümana düşman ise benim de Müslüman olarak ona destek vermem lazım. Erdoğan ülkenin faydası için her şeyi yapar ama Selahattin Demirtaş silahını alır beni öldürür, Meral Akşener faili meçhuller yapar, CHP benim külahımı çıkarır. Onlara nasıl oy vereyim.”

#Meral Akşener
#CHP
6 yıl önce