|

AK Parti-BBP ittifak görüşmesi

AK Parti yöneticileri BBP'yi ziyaret ederek BBP Lideri Mustafa Destici ile görüştü. Görüşme sonrası AK Parti Sözcüsü Ünal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu hafta BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile bir araya geleceğini söyledi. Ziyaretin ardından açıklama yapan Mustafa Destici de BBP'nin bu ittifak içerisinde nasıl yer alacağının bu hafta içerisinde netleşeceğini belirtti.

Yeni Şafak
11:11 - 25/04/2018 Çarşamba
Güncelleme: 11:34 - 25/04/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
BBP Lideri Mustafa Destici
BBP Lideri Mustafa Destici

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'yi makamında ziyaret etti. Görüşmeye, BBP Genel Sekreter Üzeyir Tunç da katıldı.

Görüşme sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu hafta BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile görüşeceğini açıkladı.

BBP Lideri Destici, ittifak görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada, "Biz, Cumhur İttifakı'nı destekliyoruz. Bu ittifakın yanındayız, içindeyiz. İttifak içerisinde nasıl yer alacağımız, hangi listelerle ilerleyeceğimiz henüz netleşmedi. Bu hafta içerisinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşeceğiz. Zannediyorum yarın ya da diğer gün bu görüşme olacak. Onun ardından sürecin nasıl ilerleyeceği de tam olarak netleşecek" dedi.

#BBP
#AK Parti
6 yıl önce