|

Ahlaksızlığın son örneği

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ “Siyasi ahlaksızlığın en son örneği... Açık bir siyasi mühendislik... Bu ittifak ahlaki ve meşru bir ittifak değildir. CHP yönetiminin tutumu bir aldatma ve hiledir. Bu operasyon Güneş Motel’in tekrarıdır” ifadelerinde bulundu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/04/2018 Pazartesi
Güncelleme: 02:57 - 23/04/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
​Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ
​Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ

Bozdağ, İkinci Güneş Motel vakasını “Siyasi ahlaksızlığın son örneği. Açık bir siyasi mühendislik. CHP yönetimi CHP’yi bir başka partiye stepne yapmıştır” sözleriyle değerlendirdi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, CHP’den İP’e vekil transferini, “Bu, siyasi ahlaksızlığın en yeni ve en son örneğidir; açık bir siyasi mühendisliktir. Bu kirli ve ahlaksız icraatıyla CHP yönetimi, Cumhuriyetin kurucu partisi CHP’yi bir başka partiye stepne yapmıştır” sözleriyle yorumladı.

Sosyal medya hesabındaki mesajında Bozdağ, “Geçmişte HDP’nin başarısı için duacı olan CHP, bugün başkalarının başarısı için duadan ötesini yaptı. CHP yönetiminin ahlaktan, dürüstlükten uzak bu tutumu, bir aldatmadır, bir hiledir. Bu, adı konulmamış bir ittifaktır. Ama bu ittifak, ilkeler ittifakı değil, ilkesizler ve ilkesizlikler ittifakıdır. CHP ve ortakları, milletimizin aklına ve basiretine toslayıp yine kaybedeceklerdir” dedi. Bozdağ,ayrıca operasyonu tarihi ‘Güneş Moteli’ olayına benzetti.

24 Haziran’a ilişkin Kanal 7 televizyonunda da açıklamada bulunan Bozdağ, Kılıçdaroğlu'nu milletin Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bilek güreşi yapacak çapta görmediğini belirtti. Bozdağ, Saadet Partisi'nin CHP ile kurduğu ittifaka ilişkin ise şunları söyledi: "Saadet Partisi'nin yönetimi şu anda kiminle ittifak yaparsa yapsın Saadet'in oyunun yüzde 90'ının Recep Tayyip Erdoğan'a gitmesine asla engel olamazlar. Erbakan Hoca'yı hükümetten eden, 28 Şubat darbesine destek veren, başörtüsü zulmünü yapanlarla kucaklaşanlara söyleyecek lafım olamaz.”

#Bekir Bozdağ
#CHP
6 yıl önce