|

Sakarya’da iki otomobil çarpıştı: 8 yaralı

Son dakika... Sakarya’nın Hendek ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Bir başka trafik kazasıda Sakarya’nın Erenler ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

Yeni Şafak
11:19 - 12/03/2018 Pazartesi
Güncelleme: 11:25 - 12/03/2018 Pazartesi
IHA
Son dakika... Sakarya’da iki otomobil çarpıştı: 8 yaralı
Son dakika... Sakarya’da iki otomobil çarpıştı: 8 yaralı
Sakarya’nın Hendek ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Kaza, D-100 Karayolu Sakarya-Düzce sınırında bulunan Çukurhan mevkiinde meydana geldi. Şehir merkezi istikametine gitmekte olan M.E. idaresindeki 54 DD 993 plakalı otomobil ile Z.A. idaresindeki 81 AT 599 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle iki otomobil de savruldu. Kazanın ardından olay yerine jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada sürücüler M.E., Z.A. ile birlikte otomobillerde bulunan B.K.E., B.E., A.T.E., M.M., Ş.M., N.İ. olay yerine gelen sağlık ekiplerince Hendek Devlet Hastanesi ve Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonrası iki otomobil yoldan kaldırıldı. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Sakarya’da iki otomobil çarpıştı: 4 yaralı

Sakarya’nın Erenler ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kaza, D-100 Karayolu Erenler ilçesi Bekirpaşa mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kavşakta Adem K. idaresindeki 34 CIV 24 plakalı otomobil ile E.Ç. idaresindeki 34 EJE 56 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışma sonrası iki araç da savruldu. Kazada sürücü Adem K. ile aynı araçta bulunan Mehtap K. ve ismi öğrenilemeyen iki kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerince Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma, kazayla ilgili inceleme başlattı.

#Son dakika
#Sakarya
6 yıl önce