|

Rus blockchain başlangıç yabancı bankalara milyonlarca dolar tasarruf edecek

Elektronik ödemeler ve fintech alanında önde gelen uzmanlar tarafından son zamanlarda yürütülen umut verici blockchain projelerinin analizi, bir kez daha ekonomi mali sektörünün konuları karşı karşıya sorunları çözme açısından tkeycoin yüksek potansiyelini doğruladı.

Yeni Şafak ve
09:43 - 25/04/2018 Çarşamba
Güncelleme: 09:50 - 25/04/2018 Çarşamba
Diğer
görsel
görsel

Tkeycoin projesi ile ilgili bu sonuç, sınır ötesi işlemleri daha hızlı, daha şeffaf ve güvenli hale getirecek etkili bir araç olan bankalar ve diğer finans kurumlarının talebi, komisyon maliyetlerini, kullanıcıları hemen ve doğru olarak tespit edebilmesi nedeniyle ortaya çıkmaktadır.

Uzmanlar Tkeycoin bankacılık sektörüne entegrasyon için ideal olduğunu kabul etti, hangi katılımcıların para ve güvenlik fiyatı pahasına biliyorum.

Blockchain Protokolü Tkeycoin şu anda saniyede 500.000 işlem kadar hızında ultra hızlı ve neredeyse ücretsiz transfer garanti tek. Karşılaştırma için, vize sisteminin yetenekleri saniyede 60.000 işlem hızı ile sınırlıdır.

Aynı zamanda, Tkeycoin ödeme üzerinde tam kontrol ve üçüncü şahıslar adına haksız eylemlere karşı güvenilir koruma garanti.hız ve güvenlik tkeycoin protokolünün üstünlüğü sadece bankalar için, ama hükümet kurumları, nakliye şirketleri ve diğer mali piyasa katılımcıları için bir yıl milyonlarca dolar tasarruf edecek.

Blockchain teknoloji Tkeycoin umutları yaptırımlar Koşulları ve Rus bankacılık kuruluşlarının hızlı sistem için iyi bir alternatif bulmak arzusuyla özellikle dikkat edilmelidir. Tkeycoin gerçekten bağımsız Bankalararası transferler yürütmek için gerekli mekanizmalar tam bir set var.

Tkeycoin uygulanan yenilikçi fikirler bankaların sınır ötesi operasyonlarda aracılardan kurtulmalarına ve maliyetleri yüzde 30-50 oranında azaltmalarına, aynı zamanda ticaret finansmanı, yatırım çekme ve diğer ülkelerdeki projeleri uygulama gibi olası sınırlamaları aşmalarına olanak tanıyor.

Tkeycoin geliştiriciler her yeni müşteri için benzersiz bir doğrulama sistemi oluşturmak için önemli bir entelektüel kaynak kullanmışlardır. Bugün bankalar, muhabir hesapları hakkında bilgi toplamak ve doğrulamak için gün ve hafta gerekiyorsa, blockchain tiskeoin mevcut mevzuatın gereklerine uygun olarak dakika içinde herhangi bir hesap ve sahibi üzerinde veri alma sağlar.

Bu bankalar daha iyi likidite kontrolü sağlamak, mümkün olan en kısa sürede herhangi bir finansal işlem zincirlerini izlemek, etkili bir şekilde yasadışı geliri aklama önlemek gibi önemli bir avantaj elde edecek.

Hatırlayın uluslararası bankalar 2016 aktif blockchain teknolojisi ile ilişkili çözümleri uygulamak için. Rusya'da Sberbank, OTKRİTİE ve diğer büyük Rus şirketleri yeni teknolojilere ilgi gösterdi.

Blockchain Tkeycoin resmi web sitesi için tıklayınız.



#​Blockchain
#Tkeycoin
#OTKRİTİE
6 yıl önce