|

Tesettür Abiye Modelleri

Moda ve gündemin trend elbise modelleri her kesimden kişiler tarafından önemli bir unsurdur.

iLAN
17:15 - 19/11/2018 Pazartesi
Güncelleme: 17:20 - 19/11/2018 Pazartesi
Diğer
moda
moda

Özellikle tesettürlü bayanlar için modern çizgilerde ürünlerin satışının yapılması internet üzerinden daha fazla seçenek olmasından dolayı tercih edilmektedir. Bu konuda en çok satışı yapılan ürün tesettür abiye modelleridir. Piyasada satışı yapılan ürünlerden oldukça farklı tarzlarda tasarlanan bu ürünlerin satışı sağlanmaktadır. Tesettür abiyeler mezuniyet baloları, düğünler ve özel davetlerin en yegane parçalarından birisidir. Tek parça elbise şıklığını da göz önünde bulundurmak gerekirse bu ürünler tam biçilmiş kaftan niteliğindedir. Şık bir görünüm elde etmek isteyen kişiler abiye tesettür elbiselere başvurmaktadır.

Tesettür abiye modelleri tercih edilirken nelere dikkat edilmelidir?

Tesettür modellerin seçilmesinde daha şık ve göz alıcı olabilmek için bazı püf noktaları bilmekte fayda vardır. Seçilmesi gereken ürünler gündemin popüler olan ürünlerinden olmalıdır. Ürünlerde son dönemin en trend olan kumaş ve işlemeler ile bezenmesine dikkat edilmelidir. Renk konusunda ise kişiler kendilerine en fazla yakıştırdıkları özellikteki renk karışımlarını tercih etmelidir. Bunun yanında parçaların kombin edilmesi ve baş örtüsü ile de uyum sağlayacak özellikte olması tercih edilmelidir. Bu sayede kişilerin daha kolay ve kısa yoldan şık görünmenin yöntemini keşfedebilir.

Detaylı bilgi için tıklayınız;

Özel Tasarım Tek parça kıyafetler tercih edilmelidir.

Günlük kıyafetler oldukça fazla parçalardan oluştuğundan dolayı özel günlerde daha şık bir görüntü verebilmek için tek parça kıyafetler seçilmelidir. Bu açıdan dolayı abiye kıyafetlerinde tek parça olanları tercih edilmesi doğru bir hareket olacaktır. Tesettür abiye kıyafetler genelde yanlış tanımlanmakta ve her şık kıyafet abiye tarzındaki kıyafet olarak nitelendirilmektedir. Ancak abiye kıyafetler özel tasarlanmış ve bir başka eşi benzeri bulunmayan kıyafetlerdir. Bu özelliklerin hemen hepsi de tek parça kıyafetlerde bütünleşmiştir. Yoğun işlemeler ile bezenmiş ışıl ışıl kıyafetler abiye kategorisinde sayılabilir.

Detaylı bilgi için tıklayınız;


Tesettür abiye elbiseler de nasıl şıklık yakalanabilir?

Tesettürlü bayanlarında şık olabileceğinin kanıtı olarak tasarım abiyeler dizayn edilmekte ve tesettür ile şıklığın sağlandığı gözler önüne serilmektedir. Abiye modelleri ile gözde bir izlenim verebilmek için bazı unsurlar ile tamamlanması da sağlanmalıdır. Bunların en önemlisi ise takılar ve çanta kullanılmasıdır. Bunlarda tesettürlü bayanların tarzlarına göre dizayn edilmektedir. Şıklığın bir başka unsurları ve en önemli bütünleyici parçası ise eşarptır. Abiye model elbiselerin tamamlanmasında eşarp seçimi oldukça zordur. Hareketli ve bol işlemeler ile bezenmiş olan elbiselerde mutlaka sade bir eşarp tercih edilmelidir. Ancak bunun tam tersi durumlarında ise hareketli bir baş örtüsünün tercih edilmesi ile görsellik oluşturulması sağlanabilir.

Detaylı bilgi için tıklayınız;

Tesettür abiye modellerde hangi kumaşların tercih edilmesi gerekir?
Şık bir görüntü oluşturabilmek için kişilerin birçok noktayı göz önünde bulundurmaları gereklidir. Bunlardan en önemlisi de kişilerin kendilerini tanıyarak ona göre hareket etmesi ve bu doğrultuda kıyafet seçerek daha şık olmayı sağlayabilir. Kişiler bu konuda özellikle vücut kusurlarını kapatabilecekleri kumaşları ve bu tarzda olan abiyeleri tercih etmelidir. Kilolu olan kimseler vücut hatlarına çok fazla gözler önüne serecek özellikte olan ürünleri tercih etmelidir. Aynı zamanda önemli olan diğer konu ise kumaş türleridir. Vücut kusurlarının örtülmesi noktasında kumaş özellikleri önemlidir. Kişilerin vücutlarında herhangi bir noktayı belli etmeyen bir noktayı kapatarak muhafaza etmeleri şıklığın özelliklerinden birisidir. Bu tür elbiselerin satışı yapılmaktadır. Dilediğiniz özellikte ve kumaş çeşitlerinde birçok farklı kategorideki ürünleri bulabilmeniz mümkündür. Dilediğiniz beden ve özellikle büyük bedenlerde ve sıfır bedenlerde de ürün satışları bulunmaktadır. Sitemiz üzerinde süet kumaş abiye elbiseler bulunmaktadır.
www.sedanur.com
#​Tesettür
#Abiye
#Moda
5 yıl önce